Şah Lojistik, Özbekistan’a “%100 memnuniyet” garantisiyle taşıyor

Şah Lojistik, Özbekistan’a “%100 memnuniyet” garantisiyle taşıyor

Özbekistan taşımalarında uzman kuruluş olarak öne çıkan firmalardan Şah Lojistik, nakliye süreçlerinin aksamaması için gerekli önlemleri alarak süreci yakından takip ediyor ve her yük için uygun nakliye koşulları geliştiriyor.

Orta Asya üzerindeki 7 bağımsız Türk devletinden biri olan Özbekistan, Türkiye ticaretinde önemli yer tutan ülkeler arasındadır. Şah Global Lojistik, yılların tecrübesiyle Türkiye ile Özbekistan arasındaki yükleri %100’e yakın müşteri memnuniyeti ile taşıma iddiasını sürdürüyor. Müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına uygun en doğru çözümler sunan firma, sektörde gerçekleşen yenilikleri de lojistik faaliyetlerinde gecikmeksizin uygulamasıyla tanınıyor.

Özbekistan nakliye firmalarının öncü kuruluşu Şah Lojistik, taşımacılık hizmeti verdiği diğer ülkelerde olduğu gibi Özbekistan’da da taşımacılık faaliyetlerini karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu aracılığı ile yürütüyor.

Karayolu başta olmak üzere, sunulan taşımacılık hizmetleri

Günümüzde lojistik faaliyetler içerisinde en çok tercih edilen karayolu taşımacılığı, uygun fiyat avantajı ve hızlı teslimat imkânları ile tercih ediliyor. Aynı zamanda kapıdan kapıya teslimatın kolay bir şekilde yapılabilmesi, müşterilerin istediği noktadan yüklerin kolay bir şekilde araca yüklenip, boşaltılabilmesi de bir diğer avantaj olarak sayılabilir.

Şah Global Lojistik, müşterilerin göndermek istedikleri yüklerin özelliklerine göre taşımacılık faaliyetlerini yürütüyor. Yüklerin alınacağı, teslim edileceği nokta, yüklerin boyutları ve ağırlıklarına göre planlamalar gerçekleştiriliyor. Yüklerin ulaştırılma zamanlarına göre taşımacılık türü tercih ediliyor. Aynı zamanda maliyet unsuru da etkili oluyor. Acil bir şekilde ulaştırılması gereken yükler de havayolu ile ulaştırılıyor. Daha esnek bir zamanda, maliyet açısından tasarruflu bir taşımacılık gerektiği durumlarda karayolu taşımacılığı tercih ediliyor. Karayolu parsiyel taşımacılık hizmetlerinde TIR’lar kullanılıyor. Havayolu parsiyel taşımacılık hizmetleri için kargo uçakları tercih ediliyor. Denizyolu parsiyel taşımacılığında ise yükler ağırlıklı olarak konteyner gemileriyle varacağı liman şehrine iletiliyor. Daha küçük montanlı parçalı yükler de aynı araç içinde parsiyellere bölünerek taşınıyor. Parsiyel taşımacılık diğer taşımacılık türlerine göre oldukça avantaj sağlayan bir taşımacılık türü olarak bilinen ve en çok tercih edilen taşımacılık yöntemi.

Özbekistan’a karayolu aracılığı ile parsiyel, frigo, proje, konteyner ve ağır yük taşımacılığı gibi lojistik faaliyetleri yürüten firma, tüm bu işlemleri, teslim aldığı müşteri yükünü önceliğine alarak sigortalı olarak gerçekleştiriyor.

sah-lojistik-karayolu.jpgLojistik süreçler

  • Kapıdan kapıya teslimat,
  • Toplama, paketleme ve dağıtım,
  • Gerekli evrakların hazırlanması,
  • Gümrükleme işlemlerinin yapılması,
  • Sigorta işlemlerinin yapılması,-
  • Müşteri isteklerine göre özel çözümler,-
  • Tedarik zinciri yönetimi,-
  • Depolama,-
  • Mevzuata uygun bir şekilde taşımacılık faaliyetinin gerçekleştirilmesi,
  • Nakliye süreçlerinin her aşaması hakkında müşteri bilgilendirmesi,-
  • Tam zamanında teslimat,
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet,
  • Geniş araç filomuz ile karayolu taşımacılığı hizmeti,
  • Hızlı ve güvenli bir teslimat,
  • Uygun fiyat politikası ile hizmet sağlanması.
  • Teslimat zamanlarında esneklik sağlaması.

denizcilik.jpgDeniz yolu

Karayolu parsiyel taşımacılığına göre, denizyolu parsiyel taşımacılık faaliyetlerinde teslimat süreleri daha uzun olabiliyor. Fakat karayolu taşımacılığına göre daha uygun maliyet oluşturuyor. Şah Lojistik, müşterilerin nakliye ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri üreterek, nakliye planlamalarını gerçekleştiriyor. Yük gemileri aracılığı ile limandan limana teslimat işlemleri yapılıyor. Karayolu aracılığı ile limanlara getirilen yükler, buradan yük gemilerine taşınıyor. Alıcı ülkeye doğru yola çıkan gemiler varış limanlarında boşaltma işlemleri gerçekleştirilerek, alıcılara karayolu ile teslimat işlemleri yapılıyor. Karayolu parsiyel taşımacılık ile denizyolu parsiyel taşımacılık faaliyetleri entegre bir biçimde yürütülüyor.

hava-kargo.jpgHavayolu

Parsiyel nakliye hizmetlerinin sürdürüldüğü bir diğer taşımacılık türü de havayolu parsiyel taşımacılık olarak biliniyor. Havayolu parsiyel taşımacılık ile gönderiler kolay ve hızlı bir şekilde Özbekistan’a ulaştırılıyor. Havayolu parsiyel taşımacılık oldukça güvenli ve hızlı bir taşımacılık türüdür. Bu avantajlı özelliklerden biri de hızlı bir şekilde taşımacılık imkanı sağlamasıdır. Özbekistan ülkesine hızlı bir şekilde parsiyel yüklerin ulaştırılması için havayolu parsiyel taşımacılığı tercih edilir. Bu alanda uzun yıllardır hizmetlerini sürdüren Şah Lojistik, havayolu parsiyel taşımacılık faaliyetlerini güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Müşterilerin Özbekistan ülkesine göndermek istedikleri yükler, istedikleri noktadan alınarak hava limanlarına taşınıyor. Havalimanlarına getirilen yükler buradan kargo uçaklarına yükleme işlemleri gerçekleştiriliyor. Türkiye havalimanlarından gönderilen yükler Özbekistan havalimanlarına ulaştırılıyor. Karayolu parsiyel taşımacılık ile entegre bir şekilde taşımacılık faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

demiryolu-tasimaciligi.jpgDemiryolu Taşımacılığı

Demiryolu taşımacılığı maliyet açısından oldukça uygundur. Şah Lojistik, Özbekistan nakliye faaliyetlerinde demiryolu taşımacılığı hizmetlerini de müşterilerine sunmaktadır. Demiryolu taşımacılığının en önemli özelliklerinden biri de mevsim şartlarından etkilenmemesidir. Çeşitli hava koşullarına karşı aksaklıklar yaşanmaz. İnsan müdahalesinin oldukça az olduğu bir taşımacılık türü olması sebebiyle yapılan hatalar da asgari düzeydedir. Taşınacak olan yükün özelliklerine göre vagon tercihi yapılır. Vagonlar açık ya da kapalı olarak yer alır. Özbekistan demiryolu taşımacılık faaliyetlerinde genel olarak kapalı vagonlar tercih edilir. Demiryolu taşımacılığı ile aynı anda birden çok yükü taşımak da mümkün oluyor. Bu da demiryolu taşımacılığının önemli özelliği oluşturuyor. Vagon sayısı artırılarak taşınacak yükün miktarı da arttırılabilir.

frigo-tasimaciligi.jpgFrigo Taşımacılık

Şah Lojistik, Özbekistan frigo taşımacılık faaliyetlerinde de iddialı. Uzun yıllardır Lojistik sektöründe hizmet veren Şah Lojistik, frigo nakliye hizmetleri konusunda yeterli bilgi ve donanıma sahip bir firma olarak öne çıkıyor. Frigo nakliye faaliyetlerinin her aşaması alanında deneyimli ekibi ile gerçekleştiriliyor. Tüm süreç yakından takip edilerek sağlıklı bir şekilde sonlandırılması için gereken tüm işlemler yapılıyor. Şah Global Lojistik, frigo nakliye hizmetlerini soğuk hava deposuna sahip araçlar ile gerçekleştiriyor.

agir-yuk-tasimaciligi.jpgAğır Yük Taşımacılığı

Ağır yük taşımacılığı da Şah Lojistik’in diğer taşımacılık türleri gibi oldukça hassas yürüttüğü bir taşımacılık türü. Lojistiğin en hassas ve uzmanlık gerektiren bölümü olduğu için bu alanda deneyimli ve bilgili kişilerce yapılması oldukça önem arz eder. Ağır yüklerin taşınma faaliyetleri yürütüleceği zaman, öncelikle yükün analizi gerçekleştirilmelidir. Yüklerin durumuna göre taşıma koşulları belirlenmelidir. Taşıma faaliyeti için gerekli güzergah planlaması yapılmalıdır. Yol izinleri, evrak işlemleri, gümrükleme işlemleri gibi gerekli işlemler çözüme kavuşturulmalıdır. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra yükler iş makineleri aracılığı ile nakliye aracına yüklenmelidir. Belirlenen güzergah doğrultusunda nakliye aracı yola çıkar. Taşıma faaliyeti başlar. Sürücüler alanında deneyimli kişilerden oluşur. Yükler diğer modlarda olduğu gibi sigortalı bir şekilde taşınır. Nakliye esnasında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşıldığı takdirde müşteri mağduriyeti önlenir.

proje-tasimaciligi.jpgProje Taşımacılığı

Proje taşımacılığı, standart dışı ağırlık ve ölçülere sahip yüklerin bir noktadan başka bir noktaya taşınması işlemidir. Bu taşımacılık faaliyetleri özel tedbirler alınarak ve özel araçlar kullanılarak gerçekleştirilen lojistik faaliyetlerdir. Proje taşımacılığı için ayrıca yol izin belgelerini almak da gerekir. Proje taşımacılık faaliyetleri, alanında uzman personeller ile birlikte müşterilerin talep ve istekleri doğrultusunda gerçekleştirilir. Müşteriler ile işbirliği içerişinde olarak, sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanması amaçlanır. Proje taşımacılık faaliyetleri karayolu, denizyolu, demiryolu ile gerçekleştirmektedir. Özbekistan proje taşımacılık faaliyetlerinde çok akslı özel araçlar kullanılmaktadır. Özbekistan’a taşınacak olan projeler ile ilgili detaylı bilgiler firma ekibi tarafından alınır. Taşınacak olan yükün özellikleri (en, boy, yükseklik, ağırlık) müşterilerden talep edilir. Bu doğrultuda firma tarafından gerekli hesaplamalar yapılarak Özbekistan proje taşımacılık fiyatı belirlenir.

konteyner-tasimaciligi.jpgKonteyner Taşımacılığı

Uluslararası lojistik sektöründe sıklıkla tercih edilen taşımacılık türlerinden bir diğeri de konteyner taşımacılığıdır. Günümüzde uluslararası düzeyde, lojistik sektöründe artan talepler doğrultusunda yeni çözümler üretilmektedir. Çeşitli taşımacılık faaliyetleri geliştirilmektedir. Artan nakliye ihtiyaçlarına yeni çözümler üretilmektedir. En çok ihtiyaç duyulan taşımacılık faaliyetlerinden biri de konteyner taşımacılığıdır. Yükleme işlemlerinin tek seferde gerçekleştirilerek, tekrar açılmadan nakliyesinin gerçekleşmesi bu taşımacılık şeklinin en öne çıkan özelliği. Diğer avantajları da şöyle sıralanabilir: Elleçleme işlemleri en aza indirgenir, yükleme ve boşaltma işlemleri daha kolay ve hızlı olduğu için zaman kayıpları daha az yaşanır, dış etkenlere karşı daha koruyucu yapıdadır.

amerikan-dolari.jpgORTALAMA NAKLİYE FİYATLARI

İstanbul Anadolu — Taşkent: 5.800 $

İstanbul Avrupa — Taşkent: 5.900 $

Ankara — Taşkent: 5.700 $

Bursa — Taşkent: 5.800 $

Antalya — Taşkent: 5.700 $

Mersin — Taşkent: 5.600 $

Kayseri — Taşkent: 5.600 $

Adana — Taşkent: 5.550 $

İLETİŞİM

Taşınması gereken yüklerinizi güvenli koşullarda taşımak, maddi ve manevi zarara uğramamak adına Şah Global Lojistik firmamızla iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilir, sorularınıza doğru yanıtlar bulabilirsiniz.

email-logo-002.pngE-mail: [email protected]

MERKEZ VE ŞUBELER

telefon.jpgİSTANBUL –Mollagürani Mh. Vatan Cd. (Adnan Menderes Cd.) Fatih +90 (0212) 631 02 01

MERSİN – Camişerif Mh. Lina Nasif Sk. No:14 Kat : 2/4 Akdeniz
+90 (324) 233 09 09 / 233 09 53

İZMİR – Osmangazi Mh. Dumlupınar Cd. No: 156 Nihavend Apt. 3/6 Bayraklı +90 (232) 342 98 49

ANKARA – Atakent Mh. A/33/55 Banka Blokları Elvankent , ETİMESGUT +90 (312) 502 44 21

GAZİANTEP – Mücahitler Mh. 52043 Sk. No:1 Mehmet Karagülle İş Merkezi Kat.6/63 Şehitkamil / +90 (342) 323 17 68

ADANA – Tellidere Mh. 72051 Sk. No:22 Kat:2 SEYHAN +90 (322) 225 12 31

İRAN – Birim 28 6nd Fl Etminan Bldg. No.2 Vali-e Asr St Corner Taleqani St. Tahran +98 (21) 664 155 66

ALMANYA –Baurngasse 24/90443 Nürnberg +49 (176) 721 273 17

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.