SAF-HOLLAND Türkiye’de güçleniyor

SAF-HOLLAND Türkiye’de güçleniyor

Türkiye’de pazar payını artıran SAF-HOLLAND üretim konusunda ise Türkiye’de yatırım yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. SAF-HOLLAND Türkiye’de...

Türkiye’de pazar payını artıran SAF-HOLLAND üretim konusunda ise Türkiye’de yatırım yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SAF-HOLLAND Türkiye’de pazar payını arttırmaya yönelik çalışmalarını hızlandırdı. SAF-HOLLAND Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu önümüzdeki süreçte satış hedeflerini yükselttiklerini ve Türkiye aks pazarının liderliğini hedeflediklerini söyledi. Türkiye’de üretim yapmak için de planlarının hazır olduğunu ve bunu da önümüzdeki dönemde faaliyete geçirmek istediklerini ifade eden Azizoğlu,  “SAF-HOLLAND Türkiye olarak satış hedeflerimizi 2013 yılı için tutturduk, 2014 yılı için de Türkiye’de ekonomik büyümeye paralel olarak satışlarımız da artmaya devam edecektir. Bununla birlikte satış ekibimizi kuvvetlendiriyoruz, ben de aktif olarak satış ekibiyle birlikte sahada olmaya devam edeceğim. “ dedi.

ASLAN PAYI AR-GE’YE  

Büyüme hedefleri doğrultusunda Ar-Ge’ye yönelik yüksek bütçeli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyleyen Genel Müdür Azizoğlu, daha kullanışlı, daha  verimli, daha ergonomik ve günümüz teknolojisine daha uygun yeni ürünler üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Bilal Azizoğlu şöyle devam etti: “Satış sonrası servis ekibimiz her aks satılan  müşteriye  gidip satmış olduğumuz ürünler ile ilgili olarak teknik eğitim vererek ürünlerin montajını ilgili teknik personel ile  birlikte yapıyor. Müşterilerimizin atelyelerinde genel ürün eğitimleri veriyoruz ve bu eğitimlerimizi yeni gelişmeler ışığında güncelliyoruz. Satış sonrası ekibimiz ürünlerimizle ilgili her türlü konuda 24 saat hizmet vermekte ve ürünlerimizin garanti işlemlerini yine 24 saat gibi kısa bir süre içinde sonuçlandırmaktadır. Garanti işlemleri konusunda tüm işlemler artık bünyemizde yani Türkiye ofisinde gerçekleştiriliyor.”

100 FİLO MERCEK ALTINDA

Azizoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kendimize hedef olarak 100 filo belirledik . Biz bu filoları tek tek ziyaret edip ürünlerimiz ile ilgili son kullanıcılardan  bilgi topluyoruz ve bu bilgileri içimizde değerlendirip  iş listeleri hazırlıyoruz. Ayrıca filo yöneticileriyle sıkı bir iletişim halindeyiz. Buna ilave olarak TIR parklarına periyodik ziyaretler yapıyoruz ve nihai kullanıcılardan da akslarımız hakkında geri bildirim topluyoruz ve yenilikler hakkında bilgi veriyoruz . Buradaki amacımız son kullanıcı bazında farkındalığı ve marka bilincini artırmak.”

SAF HOLLAND MODÜL AKSLARIN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

TASARIMDA KOLAY VE ESNEK SİSTEMLER

100 mm kalınlığında kısa makas, 11 mm et kalınlığı olan aks kovanı ve çelik pistonlu büyük süspansiyon körüğü ile damper araçların zorlu kullanım şartlarında ideal.

BAKIM GEREKTİRMEYEN TEKERLEK RULMANI

Modül akslarda, sayısız defa kendini kanıtlamış güvenilir bir ürün olan porya ünitesi kullanılıyor. Poyra ve rulmanın bir arada kullanıldığı ünitenin ayarları fabrika ortamında yapılır ve kapatılarak tek bir ünite haline getirilir. Porya ünitesi bakım gerektirmez.

MÜKEMMEL KOROZYON KORUMASI

Porya, bijon saplaması, somunları gibi dış etkilere açık parçalar için korozyona karşı uzun süreli ve mükemmel koruma.

FABRİKA STANDARTLARI İLE UYUMLU

Kompakt rulman sistemi, ABS hazırlığı, düşük ağırlık, kataforez kaplama boyalı aks ve porya ünitesi.

SON DERECE HAFİF

Dar makas kulakları ağırlığı azaltarak kolay montaj olanağı sağlar.

SAF’TAN DAMPERLİ ARAÇLARA ÖZEL ÇÖZÜM

Türkiye’de damper treyler pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan SAF Holland, damper treylerler için özel olarak geliştirilen modül aksı müşterileriyle buluşturacak. Her türlü zorlu şarta uygun olarak üretilen modül akslar, yılsonundan itibaren üreticilere ulaştırılmaya başlanacak. Ürünle ilgili bilgi veren SAF Holland Türkiye Satış Müdürü Ömer Somyürek, zorlu arazi şartlarında bile yüksek performans sağlayan modül aksın müşterilerine çok büyük avantajlar sağlayacağını dile getirdi.

İHTİYACA GÖRE YENİDEN TASARLAMA

SAF Holland modül aksların, güvenli ve düşük maliyeti ile üreticiler ve filolar için son derece avantajlı olduğuna dikkat çeken Somyürek, “Ürünümüzün 100 x 50 tek yapraklı makas sistemine sahip olması, makasının kısa, körüğün büyük olması ve çelik piston, sahip olduğu avantajlardan sadece bir kaçı... Modül aks, ağır yük ve zorlu arazi şartlarında maksimum etkinlik ve yüksek performans garantisi sağlıyor. Güvenli ve düşük maliyeti ile üreticiler ve filolar için son derece avantajlı. Olabilecek en yüksek esnekliğe sahip ve buna ek olarak, 100 binden daha çok kanıtlanmış, önceden ayarlanmış ve dolayısıyla bakım gerektirmeyen tekerlek yatağı teknolojisi var. SAF Holland modül aksın gücü, bileşenlerinin üstün özelliklerinden kaynaklanıyor. İhtiyacınız disk, kampana fren dingil, sabit ya da döner dingil, ya da son derece düşük veya özellikle yüksek sürüş yüksekliğine sahip dingiller olabilir.  SAF Holland modül aksları müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına göre de ayrıca dizayn edilebiliyor” ifadelerini kullandı.

10 FARKLI SÜSPANSİYON KOLU

SAF Holland modül akslarının, disk ya da kampana fren sistemi ile monte edilebilecek 10 farklı süspansiyon kolu ile kullanılabileceğini söyleyen Somyürek, “Böylece araç üreticilerinin özel ihtiyaçlarını karşılayabilecek farklı alternatifler sunar. 120 ofset tek lastikli integral disk olabileceği gibi, 0 ofset ile çiftli lastikler de olabilir. Veya 6 farklı kampanalı fren ile 12 ilave dingil tipinden birini seçebilirler” diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.