Sabre, THY ile uzun süreli teknoloji anlaşması imzaladı

Sabre, THY ile uzun süreli teknoloji anlaşması imzaladı

Türk taşıyıcısının tarifeleri, envanteri ve ücretleri dünya çapında Sabre anlaşmalı acenetelere satışa açılıyor. Küresel teknoloji şirketi Sabre,...

Sabre, THY ile uzun süreli teknoloji anlaşması imzaladıTürk taşıyıcısının tarifeleri, envanteri ve ücretleri dünya çapında Sabre anlaşmalı acenetelere satışa açılıyor.

Küresel teknoloji şirketi Sabre, bugün Türk Hava Yolları ile uzun süreli teknoloji anlaşmasının yenilendiğini, havayolunun ürün ve hizmetlerinin Sabre’ın küresel dağıtım ağında pazarlanacağını duyurdu.

Bu anlaşma çerçevesinde, Sabre ve havayolu Türk Hava Yolları’nın kapsamlı geniş içerikli ücretlerini, tarifelerini ve envanterini Sabre küresel dağıtım sisteminde, seyahat pazarında mevcut hale getirmek amacıyla birlikte çalışmayı planlıyor.

Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Faruk Çizmecioğlu “Türk Hava Yolları ile Sabre arasında yeni tam kapsamlı sözleşmenin imzalanması uzun sureli iş birliğimizin makul bir devamı niteliğindedir. Sabre’ın seyahat piyasasında şeffaflığı ve açıklığı dünya çapındaki milyonlarca seyahat alıcısının güvenini artırmaktadır. Bizim gibi sürekli büyüyen, yeni ürünler geliştiren ve müşteri deneyimini zenginleştiren bir havayolu için Sabre seyahat pazarı değerli bir pazarlama kanalı olacaktır.” diye konuştu.

Yine bu anlaşma uyarınca, 130’dan fazla ülkede 400,000’den fazla Sabre anlaşmalı seyahat acentesi havayolunun koltuk ve tarife sınıflarına garantili erişim hakkına sahip olacaktır.

Harald Eisenaecher, Avrupa Ortadoğu Asya’dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı: “Bu anlaşma seyahat acenteleri için harika bir haber olacaktır çünkü Türk Hava Yolları önemli iş ve tatil destinasyonlarına uçuş sayısını arttıran dünyada en hızlı büyüyen havayollarından birisidir.” “Bizim ana faaliyet alanımız gelir ve müşteri sadakatini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla tedarikçilerin etkin bir şekilde ürünlerini satabildiği küresel bir seyahat pazarı sağlamaktır. Tedarikçiler için daha fazla satış ve geliri, tüketici ve onlara hizmet eden seyahat acenteleri için daha fazla seçenek ile birleştirmek herkes için faydalıdır.” diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.