Royal Carribbean, Türkiye’yi 2018 programından çıkardı

Royal Carribbean, Türkiye’yi 2018 programından çıkardı

Dünyanın ikinci büyük kruvaziyer operatörü Royal Caribbean güvenlik gerekçesiyle Türkiye’yi 2018 yaz sezonu rotasından çıkardığını açıkladı.

Dünyanın ikinci büyük kruvaziyer operatörü Royal Caribbean güvenlik gerekçesiyle Türkiye’yi 2018 yaz sezonu rotasından çıkardığını açıkladı. Royal Caribbean, Azamara Club Cruises ve Celebrity Cruises markalarını bünyesinde barındıran şirket açıklamasında, Kuşadası'na olan seferlerin iptal edilmesinin nedenini güvenlik ve Türkiye'deki mevcut belirsiz ortam olarak gösterdi.low_1490182465_deployment-table-europe.jpg

Türkiye yerine Yunanistan

Türkiye'de yaşananların ön görülememesi nedeniyle böyle bir karar aldığını da belirten Royal Caribbean, Türkiye'nin programdan çıkarılmasının ardından gemilerinin  Kuşadası Limanı yerine Yunanistan'ın Mikonos, Rodos ve Girit Adalarına uğrayacağını bildirdi.

Misafirleri ve çalışanlarının güvenliği nedeniyle bu kararı aldığını belirten Royal Carribean International açıklamasında, Türkiye'deki değişen durumu yakından takip ettiklerini, koşullar elverdiğinde Türkiye’yi yeniden programa dahil edecekleri ifadesine yer verdi. Royal Carribean International açıklamasında kararın güvenlik endişeleri ve ABD ile yaşanan vize krizi sonrasında alındığını bildirdi.

Kaynak: http://www.travelagentcentral.com/

Mustafa Salih - LOJİPORT

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.