Reysaş Mercedesleri yine Koluman’dan aldı

Reysaş Mercedesleri yine Koluman’dan aldı

Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. Toyota’nın lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere 53 adet...

Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş. Toyota’nın lojistik hizmetlerinde kullanılmak üzere 53 adet Mercedes Axor ve Actros araç satın aldı.  Koluman Otomotiv ve Reysaş Lojistik arasında gerçekleştirilecek teslimat töreni 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Adapazarı Toyota Cross Dock’ta gerçekleştirildi. Törene Koluman Otomotiv Genel Müdürü Ali Saltık ile Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven katıldı.

Reysaş Mercedesleri yine Koluman’dan aldı

Reysaş’ın uzun yıllardan beri Toyota’ya hizmet verdiklerini anlatan Döven, Toyota’nın kendilerini tercih etmesinde uluslararası standartlarda hizmet vermelerinin ve yeşil lojistik çalışmalarının etkili olduğunu söyledi. Reysaş’ın çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yapan, verimliliği ve yaşanılabilir toprakları sağlamayı hedefleyen, çevre kirliliğini önleyen, karbondioksit salınımının azalmasına katkıda bulunan innovatif uygulamalara yatırım yapan ve bu anlamda fark yaratan bir lojistik şirketi olduğunu belirten Döven, depoların yapılırken mimari ve mühendislik tasarımı açısından mamule zarar vermeden tavandan ve yanlardan tam anlamıyla aydınlatıldığını ve karbon emisyonu sertifikası çalışmalarını yapan tek şirket olduğunu söyledi.  Döven, Reysaş’ın 6 alanda yeşil lojistik çalışması yaptığını dile getirerek, “Birincisi depo çatılarında fotovoltaik güneş panelleri ile elektrik üretimi, karbondioksit salınımının azaltılması, atıl durumdaki depo çatılarından katma değer yaratılması. Çekici ve kamyonlarda  alternatif yakıt olarak doğal gazlı motorların kullanımı ile karbon salınımının azaltılması, egzoz emisyon değerlerinin düşürülmesi. Depo çatılarından sağlanan yağmur sularının  yeşil alan ve zeytinliklerin sulanmasında kullanımı. Yalın lojistik uygulamaları. Atıkların geri kazanımı ve geri dönüşümlü malzemelerin kullanımı ile katma değer sağlanması, çevre kirliliğinin azaltılması.” şeklinde sıraladı

Çevreye duyarlı araçlar

Durmuş Döven açıklamalarına şöyle devam etti: “Egzoz ve ses emisyonu konusundaki  hassasiyetimiz sebebi ile  Euro 4-5 serisi  araçlar  tercih etmekteyiz. Servislerimizde fren ve debriyajlarda  asbestsiz balata kullanımına özen gösteriyoruz. Depo çatılarda güneş ışından daha fazla yararlanacak şekilde dizayn ve uygulamalar yaparak elektrik sarfiyatlarını düşürüyoruz. Yakıt ekonomisi  sağlayan sistemlerin kullanıyor  sürücülerimize sürekli  ekonomik araç kullanımı konusunda eğitimler veriyoruz.  Binek şirket araçlarında elektrikli  otomobillerin kullanımını  tercih ediyoruz.”

Araç tedarikinde her zaman Koluman ile çalıştıklarını belirten Döven, Koluman’ın bu alanda sağladığı güven ve kalite ile uluslararası bir noktaya ulaştığını ve alanında örnek alınan bir yapıya kavuştuğunu vurguladı.

Durmuş bey ince eleyip sık dokur

Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından Reysaş ile çalışmaktan dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren Ali Saltık da Reysaş ile 25 yıllık bir işbirliklerinin olduğunu hatırlatarak “Durmuş Bey işini çok iyi yapan, satın almalarda ince eleyip sık dokuyan biri olarak tanınıyor. Bu anlamda onunla uzun soluklu bir işbirliği gerçekleştirmek son derece önemli.” dedi. Saltık, teslimatla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü. “Mercedes çekiciler Türkiye’de taşımacılık sektörüne damgasını vurmaya devam ediyor. Öyle ki rakiplerinin toplamından daha çok araç satışı gerçekleştiriyor. Tüm gayretimiz bu araçları hak edilen şekilde müşterilere sunmak. Hizmetin sınırı yok, o yüzden her geçen gün daha iyisi için çalışıyoruz.”

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.