"Renault Yan Sanayi Ödülleri"verildi

"Renault Yan Sanayi Ödülleri"verildi

Açıklamada, 3 yan sanayi firmasına ise 2011 yılı için Japonya’daki tsunami felaketi sonrası oluşan kriz sırasında Grubun fabrikalarında üretimin durmasını...

Açıklamada, 3 yan sanayi firmasına ise 2011 yılı için Japonya’daki tsunami felaketi sonrası oluşan kriz sırasında Grubun fabrikalarında üretimin durmasını önleyen başarılarından dolayı "Renault Özel Ödülü" verildiği kaydedildi.

Renault Kalite Ödüllerinin, 6 yıl önce yan sanayi firmalarının kalite performansı ile Renault sistemine uyum kapasite ve katkılarını değerlendirmek için oluşturulduğu, ödüllerin büyüklük, ülke ya da faaliyet sektöründen bağımsız olarak hem hizmet hem de parça tedarikçilerine verildiği, kalitenin, tasarım ve yenilikçilik (inovasyon) ile birlikte Renault marka imajının üç önemli unsurundan biri olarak kabul edildiği vurgulandı.

Ödüllerin Renault Satın Alma Direktörü ve Renault-Nissan Satın Alma Organizasyonu (RNPO) Başkanı Christian Vandenhende ile Mühendislik ve Kaliteden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Odile Desforges tarafından verildiği bildirildi.

Christian Vandenhende, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yan sanayi firmalarının performansına işaret ederek, krizdeki performanslarıyla "Renault Özel Ödülü"nü kazananların "bağlılık, şeffaflık ve hızlı tepki" özelliklerinin altını çizdi.

Odile Desforges ise "Renault’nun kalite konusundaki yüksek performansı, Daimler ile imzaladığımız işbirliği anlaşmasına neden olan önemli noktalardan biri olmuştu" dedi.

"Renault Kalite Ödülleri"ni dünya seviyesinde SPX Service Solutions, Recyde, Zanini Auto Grup, Bosch ve Bourbon kazanırken, bölgesel seviyede Euromed’de Formfleks, Amerika’da Japon NKG, Asya-Afrika’da Güney Koreli Dong Shin Motech ödül aldı.

"Renault Özel Ödülleri"ni ise Fujitsu, Renesas ve Ibiden almaya hak kazandı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.