Porsche 911 ailesi genişledi

Porsche 911 ailesi genişledi

Almanya'nın dünyaca ünlü otomobil firması Porsche, ikinci nesil 911 GTS’i tanıttı. Porsche, 911 ailesine eklediği yeni GTS modellerinin detaylarını açıkladı....

Almanya'nın dünyaca ünlü otomobil firması Porsche, ikinci nesil 911 GTS’i tanıttı.

Porsche, 911 ailesine eklediği yeni GTS modellerinin detaylarını açıkladı. )11 Carrera S ile 911 GT3 arasında konumlandırılan yeni GTS, coupe ve cabrio olarak sunuluyor.

Dış tasarımında tüm GTS modellerinde olduğu gibi otomobili farklı kılan detaylara yer verilen otomobilde genişletilmiş arka çamurluklar, siyah-krom egzoz çıkışları ve 20 inç tek bijonlu alaşım jantlar dikkat çekiyor. Motor kaputunun üzerinde yer alan hava girişi de parlak siyah renkte. Bi-xenon farların standart olarak sunulduğu otomobilde Porsche Aktif Aydınlatma Sistemi de yer alıyor. Alcantra ve derinin birlikte kullanıldığı spor koltuklar da GTS ailesinde yer alıyor.

Yapılan iyileştirmeler ile 430 bg güç üreten 911 GTS arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor. Porsche’nin aktif amortisör sistemine sahip olan 911 GTS’in sürüş yüksekliği 10 mm daha az. Çift kavramalı otomatik şanzımanla birlikte 0-100 km/s hızlanmasını 4. 0 sn’de tamamlayan 911 GTS coupe, arkadan itişli ve manuel şanzıman ile birlikte 300 km/s bariyerini geçebiliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.