PO ile GM güçleri birleştirdi

PO ile GM güçleri birleştirdi

Petrol Ofisi ve General Motors Türkiye işbirliğine ilişkin düzenlenen toplantıda Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır, işbirliğiyle dünyada...

Petrol Ofisi ve General Motors Türkiye işbirliğine ilişkin düzenlenen toplantıda Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır, işbirliğiyle dünyada ve Türkiye'de çok önemli bir yere sahip olan General Motors'un, Petrol Ofisi V/Max Performans Serisi akaryakıt ürünlerini tavsiye edeceğini söyledi.

Petrol Ofisi ve General Motors Türkiye işbirliğinin iki önemli amacı olduğunu belirten Çakır, “Sektörlerinde öncü iki marka olarak, işbirliğimizle büyük bir sinerji yaratacağımıza inanıyoruz. Türkiye'de 500 bine ulaşan General Motors müşterileri, öncelikle Positive Card ailemizin birer üyesi olacaklar. Bir yıl gibi kısa bir sürede 1,5 milyon kullanıcıya ulaşarak Türkiye'nin en yaygın müşteri sadakat programı unvanını elde eden Positive Card'ın yaşamlarına sunduğu ayrıcalıklardan yararlanacaklar” diye konuştu.

İşbirliğinden, General Motors'a bağlı Opel, Chevrolet ve Saab markalı araç sahiplerinin yararlanacağını bildiren Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen ise hedeflerinin General Motors grubunda yer alan Opel, Chevrolet ve Saab araç kullanıcılarına, motorda oluşan kirliliği azaltan, motor performansını maksimize eden, motorun aşınmasını önleyen, yakıt ekonomisi sağlayan ve çevreye duyarlı Petrol Ofisi V/Max Performans Serisi yakıtlarını tavsiye edeceklerini anlattı.

General Motors Türkiye müşterilerine 1,5 milyon üyeye ulaşan Positive Card ailesinin birer parçası olma imkanı sunduklarını dile getiren Teközgen, Positive Card ve General Motors sadakat kart altyapısının entegrasyonu ile karşılıklı puan kazanımı, indirim sağlanması ve müşteri memnuniyetini maksimize edecek daha birçok açılımlar içeren ortak pazarlama kampanyaları yürüteceklerini söyledi.

General Motors Türkiye Satış Sonrası ve Müşteri İlişkileri Direktörü Alpagut Girgin de yapılan işbirliğiyle ilgili şunları kaydetti:

“İşbirliğimizin ilk aşamasında, mevcut rekabetin en agresif Servis Kampanyası'na 16 Şubat 2009 tarihi itibariyle başladık ve son derece başarılı şekilde devam ediyoruz. General Motors Türkiye bünyesindeki Opel, Chevrolet ve Saab markaları için sağladığımız Satış Sonrası hizmetlerinde müşteri memnuniyeti odaklı hareket etmekteyiz ve Petrol Ofisi ile birlikteliğimizin bu memnuniyeti de daha yukarılara taşıyacağından eminiz.”

Girgin, işbirliğinin, General Motors yetkili servislerinde düzenlenen servis kampanyasına katılarak, aracının garanti süresi dolmuş, 349 TL ve üzeri mekanik servis harcaması yapan General Motors müşterilerine kendi araç logolarının bulunduğu, özel olarak hazırlanmış Positive Card'larla birlikte verilecek olan 50 TL değerinde yakıtın hediye edilmesiyle başlayacağını belirtti.

General Motors Türkiye Satış Sonrası Pazarlama Müdürü Çağdaş Çilengiroğlu ise tüm yetkili servislerinde yapılan her türlü işlemi on-line takip ve analiz edebilecekleri Sadakat Kart altyapısına 4 yıldır sahip olduklarını ve Sadakat Kart sahibi yaklaşık 300 bin müşteriye ulaştıklarını ifade ederek, önümüzdeki dönemde General Motors Türkiye ve Petrol Ofisi sadakat kart avantajlarını esas alan sürpriz ortak kampanyaları müşterilerine sunacaklarını sözlerine ekledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.