Pirelli’nin talihlileri otomobillerine kavuştu

Pirelli’nin talihlileri otomobillerine kavuştu

Pirelli, düzenlediği kampanya ve hediyeleriyle tüketicilerini sevindirmeye devam ediyor. Pirelli‘nin 01 Kasım-31 Ocak tarihleri arasında düzenlediği kış...

Pirelli, düzenlediği kampanya ve hediyeleriyle tüketicilerini sevindirmeye devam ediyor. Pirelli‘nin 01 Kasım-31 Ocak tarihleri arasında düzenlediği kış lastikleri kampanyasına katılarak otomobil kazanan talihliler, araçlarını düzenlenen bir törenle teslim aldılar. Kampanyaya Edirne’den katılan Mehmet Sevil, BMW 116i aracın sahibi olurken, İstanbul’dan katılan Mehmet Gökhan Ördekcioğlu Mercedes Benz A 180 Prime aracını teslim aldı.

Sadece teknolojileriyle değil, gerçekleştirdiği kampanyalarla da tüketici dostu bir yaklaşım sergileyen Pirelli, yoğun ilgili gören çekiliş kampanyasının talihlilerine otomobillerini düzenlenen bir törenle teslim etti.

Pirelli’den 4 adet kış lastiği alarak kampanyaya katılanlar arasında yapılan çekiliş sonucunda, Mehmet Sevil BMW 116i model, Mehmet Gökhan Ördekcioğlu ise Mercedes Benz A180 Prime model  otomobil kazandılar.

Pirelli Türkiye’nin İzmit fabrikasında yer alan Tyrecampus Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, talihlilerden Mehmet Sevil ve Mehmet Gökhan Ördekcioğlu araçlarının anahtarlarını Pirelli Oto ve Hafif Ticari Araç Lastikleri Koordinatörü Erkal Özürün’den teslim aldılar.

[gallery ids="75866,75867,75868,75869,75870"]

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.