Pirelli'den Anadolu sigorta sahiplerine özel kampanya

Pirelli'den Anadolu sigorta sahiplerine özel kampanya

Pirelli, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor. 01 Haziran 2014 tarihine kadar Pirelli’den otomobil, 4x4 veya hafif...

Pirelli, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor. 01 Haziran 2014 tarihine kadar Pirelli’den otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alan tüm Anadolu Sigorta Kasko ve Trafik Sigortası poliçe sahipleri, 4 adet lastik alımlarında 4 al 3 öde kampanyasından faydalanıyor.

Sadece teknolojileriyle değil, gerçekleştirdiği kampanyalarla da tüketici dostu bir yaklaşım sergileyen Pirelli, Türkiye’nin öncü sigorta şirketi Anadolu Sigorta ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. 01 Haziran 2014 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında tüm Anadolu Sigorta kasko ve trafik sigortası poliçe sahipleri Pirelli Yetkili Satıcıları’nda otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiklerinde 4 al 3 öde avantajından yararlanıyor.

Poliçe sahiplerinin; www.pirelliclub.com sayfasına girerek, isimlerine özel indirim kuponlarının çıktısını alarak kupon ve poliçelerinin kişisel bilgilerini içeren sayfanın kopyası ile Pirelli Yetkili Satıcısı’na başvurması yeterli olacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.