Peugeot'dan bambaşka bir 508 geliyor

Peugeot'dan bambaşka bir 508 geliyor

Fransız otomobil markası Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde yeni amiral gemisi 508’in tüm merak edilen detaylarını açıkladı.

Fransız otomobil markası Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde yeni amiral gemisi 508’in tüm merak edilen detaylarını açıkladı. 

Güçlü bir tasarımla karşımıza çıkan yeni 508, 1 metre 40 santimlik boyutla daha alçak bir siluet sergiliyor. Aracın ön bölümü, agresif tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor. Önceki nesilden 8 cm daha kısa olan araç, kompakt boyutların getirisi olarak daha yüksek manevra kabiliyeti sunuyor.

Yeni Peugeot 508, yeni nesil Euro 6.c normuna uyumlu PureTech ve Blue HDi motorlar (gelişmiş SCR teknolojisi) sayesinde sınıfının en iyi CO2 emisyon salınım değerlerine imza atıyor.

404385_3.jpg

İlk olarak 2012 yılında Peugeot 208 ile yollara çıkan i-Cockpit'in kalite ve hissiyat olarak daha da ileriye götürüldüğü gözlemleniyor.

404385_4.jpg

Yeni Peugeot 508, sürüş keyfi noktasında da markanın DNA’sına sadık bir yapı sergiliyor. Ayrıca üstün yakıt verimliliği sunuyor. 

404385_5.jpg

Sahip olduğu niteliklerle seyahat konforuna tamamen yeni bir boyut kazandıran araç, kullanılan malzeme kalitesinde detaylara gösterilen özen, sürücü ile yolcuların rahat ve konforlu bir ortamda seyahat etmesini de sağlıyor.

EuroNCAP kriterlerini de yerine getiren en güncel sürüş destek sistemleri ve zengin bir donanım seviyesiyle yollara çıkan yeni Peugeot 508, sürüş güvenliğine yönelik donanımları ile sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor.

Dünya

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.