Petrol Ofisi MAXIMUS görücüye çıkıyor

Petrol Ofisi MAXIMUS görücüye çıkıyor

Ağır vasıta motor yağları pazarındaki liderliği elinden bırakmayan Petrol Ofisi, motor yağ oranında yüzde 50’ye kadar daha az eksilme imkânı sunan...

Ağır vasıta motor yağları pazarındaki liderliği elinden bırakmayan Petrol Ofisi, motor yağ oranında yüzde 50’ye kadar daha az eksilme imkânı sunan MAXIMUS 10W-40 ürün grubu için Türkiye çapında tanıtım ve bilgilendirme turu düzenliyor.

Yapılan araştırmalar sonucunda uzun yol şoförlerinin en çok dikkat ettiği konunun yakıt ve yağ ekonomisi olduğu bilgisine ulaşan Petrol Ofisi, İstanbul’dan hareketle başlayan tur ile 19 il gezerek uzun yol şoförlerine motor yağlarında sağlayabilecekleri ekonomiyi anlatacak. Tur kapsamında Petrol Ofisi Eğitim Tırı, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Balıkesir, Manisa, Uşak, Afyon, Denizli, İzmir, Isparta, Antalya, Konya, Mersin, Adana, Hatay, Gaziantep, Kayseri, Ankara ve Düzce’de olacak.

Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM) tarafından, özel katkı maddelerinde uzmanlaşmış dünyanın önde gelen global firmaları ve araç üreticileri işbirliğiyle yapılan kapsamlı AR-GE faaliyetleri sonucunda ağır vasıtalara özel üretilen yeni nesil MAXIMUS 10W-40 ile yağ oranındaki eksiltmeyi düşürerek pazardaki iddiasını koruyan Petrol Ofisi, uzun yol şoförlerine yüzde 50’ye varan yağ tasarrufu sağlıyor.

Yolların Ustaları “Eksik” Olmasın

Petrol Ofisi Ağır Vasıta Motor Yağları Ailesi’nin premium ürün grubu MAXIMUS 10W-40 için “Yolun Ustalarının Yağı Eksik Olmasın” sloganıyla yeni bir kampanya hazırlandı.

Kampanyanın kahramanı olan Kadir Çöpdemir’in kamyon şoförünü canlandırdığı reklam filminde “eksik” teması işleniyor. MAXIMUS 10W-40 ile uzun yol şoförlerine sağlanan motor yağ oranındaki yüzde 50*’ye kadar daha az eksiltme imkânını reklam filminde işleyen Grey İstanbul’un sahnelerinde Kadir Çöpdemir ilk olarak acemi bir şoför olarak görülüyor. Elindeki teşbihi düşüren, lastiğe ayağını yaslayıp poz vermeye çalışırken ayağı kayan, yürürken omuzundaki ceketi düşüren acemi şoför, usta şoförler gibi davranmasına engel olan hayatındaki eksiği aramaya başlıyor ve eksiğini Petrol Ofisi istasyonunda tamamlıyor. MAXIMUS 10W-40 kullanarak motor yağının eksilme oranında düşüş gören acemi şoför hayatındaki eksiği bulduktan sonra filmin sonlarında artık usta bir şoför olarak izleyenlerin karşısına çıkıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.