Petlas “Serin”ledi

Petlas “Serin”ledi

Yerli lastik üreticisi Petlas, çekici ve treyler filosuna 9 araç daha kattı. Firma, Serin Treyler’den yedi kamyon kasa römork ve iki adet Optima treyler aldı....

Yerli lastik üreticisi Petlas, çekici ve treyler filosuna 9 araç daha kattı. Firma, Serin Treyler’den yedi kamyon kasa römork ve iki adet Optima treyler aldı. 168 adetlik çekici ve treyler filosu olan Petlas’ın Filo Müdürü Murat Aslanmirza ve Serin Treyler Satış Müdürü Abdullah Celalettin Sürmeli teslimatta bir araya geldi.

Petlas yüzde 100’e yakın büyüdü

Yıl sonu itibariyle kamyon ve otobüs lastikleri üretimine başlayacaklarını kaydeden Murat Aslanmirza, firma olarak yüzde 100’e  yakın büyüdüklerini dile getirdi. Ürünlerinin yüzde 45’ini dünya çapında 170 ülkeye ihraç ettiklerini belirten Filo Müdürü Aslanmirza, lojistik ihtiyaçlarını kendi bünyelerinden karşılaştıklarını ifade etti. 2008 yılından beri Serin Treyler ile iyi bir işbirliği yaptıklarını anlatan Aslanmirza, “Kalite sunuyoruz, kalite arıyoruz. Değer katıyoruz, değer arıyoruz. Bu anlayışla Serin Treyler ile beraber büyüyoruz. Hedeflerimize Serin Treyler gibi misyon ve vizyon sahibi firmalarla ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Petlas’la çalışmaktan gurur duyduklarını açıklayan Abdullah Celalettin Sürmeli de Petlas’ın hızlı yakaladığı başarının uzun yıllar süreceğini söyledi. Sürmeli, “Serin Treyler markası olarak bizler de bu süreçte elimizden geldiğince işbirliğimizi geliştireceğiz.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.