Pendik-Ambarlı’dan 50, Mersin’den çıkışlar 150 € indi

Pendik-Ambarlı’dan 50, Mersin’den çıkışlar 150 € indi

U.N Ro-Ro, yeni yılda uygulayacağı yenilikleri nakliyeciler ve basın ile paylaştı. Trieste Limanı’ndaki park fiyatlandırması, BAF uygulamasına değinilen paylaşımda, indirim müjdelerine de yer verildi.

U.N Ro-Ro’dan sitemize gelen sirkülerde şu bilgilere yer verildi:

Değerli Müşterilerimiz,

 Daha önce sizlerle paylaştığımız üzere İstanbul – Trieste hattımızda operasyonel ve yapısal değişikliklere giderek Marmara Bölgesi’ndeki çıkış liman sayımızı ve sefer sayımızı Pendik Limanı’ndan dört, Yalova Terminali’nden dört olmak üzere arttıracağımızı bildirmiştik. Haftada altı ihracat çıkışıyla gerçekleştirilen İstanbul – Trieste seferlerimiz Yalova Terminali’nin de eklenmesiyle haftada sekize çıkartılmıştır. Yeni sefer tarifemize göre Trieste varışlı bu seferlerin dördü Pendik Limanı’ndan, diğer dördü ise ilk ihracat seferi 31 Aralık 2018’de olmak üzere Yalova Terminali’nden gerçekleştirilecektir.

Pendik – Trieste seferlerimiz Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri, Yalova – Trieste seferlerimiz ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilecektir. Diğer taraftan yeni sefer tarifemizde Ambarlı, Patras ve Bari uğrak seferlerimizin çıkış günleri ile ilgili bir değişiklik olmadığını bildirmek isteriz. Bu çerçevede Salı, Cuma ve Pazar günleri haftada üç sefer yapılmakta olan Ambarlı – Trieste uğrak seferlerimizden sadece Cuma günkü ihracat çıkışı Yalova Terminali’nden yapılacaktır. Patras uğraklarımız Cuma ve Pazar olarak yapılacak olup sadece Cuma günkü ihracat kalkışı Yalova Terminali’nden yapılacaktır. Bari seferlerimiz ise eskiden olduğu gibi Perşembe ve Cumartesi günleri Pendik kalkışlı olarak yapılmaya devam edecektir.

Tarifelerle ilgili değişiklikleri aşağıda bilgilerinize paylaşmaktayız.

Trieste hatlarımızda Pendik ve Ambarlı çıkışlı yarı römork araçların fiyat tarifesinde EUR 50 indirime gidilmiştir. Yalova Terminali’nde henüz vergisiz akaryakıt hizmeti devreye girmediği için Ambarlı Limanı’ndaki uygulama ile aynı doğrultuda komple araçlar için olan indirimli Ambarlı – Trieste fiyat tarifemiz Yalova – Trieste hattımızda da aynen geçerli olacaktır. Yeni yılda Mersin – Trieste fiyat tarifemizde EUR 150 indirime gidilerek Pendik – Trieste fiyat tarifesi ile aynı olarak uygulanacaktır.

Tüm hatlarımızda geçerli olacak şekilde Ocak 2019 BAF tarifemizde çift yönde EUR 35, tek yönde ise bu fiyatın yarısı şeklinde indirime gidilmiştir. Ocak 2019 BAF duyurumuzu bu linkten inceleyebilirsiniz. Mart 2019 itibariyle şirketimiz DFDS genel uygulamaları kapsamında BAF değişikliklerini her ayın yirmisinde duyuracaktır. Sene boyunca uygulanacak yeni BAF skalamız Mart ayında müşterilerimiz ile paylaşılacaktır

Bari uğrak seferlerimizin fiyat tarifesinde uygulanan tek yön indirimli fiyat uygulaması 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle kaldırılmış olup Pendik – Trieste tarifesi ile aynı olarak uygulanacaktır

31 Aralık 2018 itibariyle Pendik, Ambarlı ve Yalova liman hizmetleri tarifemiz tek yönde EUR 60 olarak uygulanmaya başlanacaktır

Güney Marmara çıkışlı ünitelerin Pendik Limanı’mıza erişimlerini kolaylaştırmak için uyguladığımız ücretsiz İDO Körfez Geçiş Kampanyası Yalova seferlerimizin başlaması sebebiyle 31 Aralık 2018 itibariyle sonlandırılacaktır.

Daha önce duyurduğumuz üzere 1 Ocak 2019’a kadar geçerli olan tüm komple, yarı römork ve tüm konteynerlerde uyguladığımız liman masrafları ve BAF dahil EUR 350 olarak fiyatlandırılan ve sizlerden büyük ilgi gören boş araç dönüş tarifesi 31 Ocak 2019’a kadar bir ay daha uzatılmıştır. Bu taşımalarda ciro prim uygulaması bulunmamaktadır

Trieste Limanı’nda uyguladığımız park fiyatlandırması sistemi değiştirilmiş olup ve 1 Şubat 2019 itibariyle gün bazlı değil saat bazlı hesaplanacak olup 72 saat ücretsiz park hakkı sonrasında üniteler saat başı fiyatlandırılacaktır. Bu konuyla ilgili detaylı duyuru Ocak ayı içerisinde paylaşılacaktır.

Artan sefer sayılarımız, filomuza eklenen yeni gemiler ve Yalova Terminali’nden yapılacak olan seferlerimize geçişin operasyonel açıdan sorunsuz gerçekleşmesi için 31 Aralık 2018’de yapılacak ilk Yalova seferiyle birlikte Pendik/Ambarlı/Yalova kalkışlı ve Trieste varışlı tüm seferlerimizde online rezervasyon sistemi geçici olarak kullanılmayacak ve sıra esasına göre işlem yapılacaktır. Toulon ve Mersin hatlarında ise rezervasyon sistemi devam edecektir.

U.N. Ro-Ro olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar sektörümüze, uluslararası karayolu nakliyesi yapan müşterilerimize ve lojistik firmalarına olan desteklerimizin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtmek isteriz. 2019 yılının herkese bol kazançlı ve iyi bir yıl olmasını diliyor, ilgili operasyonel birimlerinizi gelişmeler hakkında bilgilendirmenizi rica ediyoruz.

 Saygılarımızla,
U.N. Ro-Ro

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.