Pegasus’tan Sabiha Gökçen’de bir ilk: Express Bagaj

Pegasus’tan Sabiha Gökçen’de bir ilk: Express Bagaj

Türkiye’nin diital havayolu Pegasus, online check-in işlemi yapmış misafirlerinin sıra beklemeden bagaj bırakma hizmetini self-servis olarak yapabilecekleri bir hizmet sunmaya başladı.

Misafirlerinin hızlı, pratik ve dijital bir yolculuğu bilet satın alımından bagajlarını teslim aldıkları süre boyunca deneyimlemesi amacıyla bu hizmeti başlatan Pegasus Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bu hizmeti ilk kuran ve Türkiye’de iç hatlarda ilk sunan havayolu oldu. Express Bagaj adı verilen hizmet kapsamında misafirler bilet alırken satın aldıkları bagaj ağırlık limitleri içerisinde ve kişi başı 2 bagaja kadar sistemin yönlendirdiği şekilde bagajlarını etiketleyip uçağa gönderimini sağlayabiliyor.

Başladığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören yeni uygulama hakkında açıklamada bulunan Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Pegasus Hava Yolları olarak, misafirlerimizin seyahat deneyimlerini iyileştirmek ve kolaylaştırmak her zaman önceliğimiz oldu. Çağın giderek daha fazla dijitalleşmeye doğru ilerlemesiyle, biz de A’dan Z’ye bütün süreçlerimizde dijital teknolojiler aracılığıyla misafirlerimize seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak benzersiz yenilikler sunuyoruz. Bunlardan bir tanesi de online check-in işlemi yapmış misafirlerimizin sıra beklemeden bagaj bırakma hizmetini self-servis alabildikleri Express Bagaj hizmetimiz… Bu projemizi, yerli havacılık sanayimizin gelişimine katkı sağlamak için yerli bir firmayla birlikte gerçekleştirdik. Bu alanda tecrübesi ve hazır çözümleri bulunan EMSE firmasının kiosk çözümlerini tercih ettik. ‘Yerli, milli ve global’ sloganına biz de Pegasus Hava Yolları olarak gururla katkıda bulunuyoruz. Misafirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Airlinehaber

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.