Pegasus Cargo’dan ACC3 uyarısı

Pegasus Cargo’dan ACC3 uyarısı

Pegasus Cargo, Avrupa Birliği Havacılık Güvenlik Komisyonu’nun almış olduğu yeni karar doğrultusunda Avrupa Birliği ülkelerine yapılan kargo taşımalarında ACC3 Güvenlik kurallarında değişiklik yapıldığını açıkladı.

Tüm IATA acentelere duyuru yapan Pegasus Cargo, Avrupa Birliği Havacılık Güvenlik Komisyonu’nun almış olduğu yeni karar doğrultusunda Avrupa Birliği ülkelerine yapılan kargo taşımalarında ACC3 Güvenlik kurallarında değişiklik yapıldığını açıkladı.

ACC3 Güvenlik kurallarında yapılan değişikliğe göre, Türkiye çıkışlı kargolar için düzenlemekte olan konşimentoların “Handling Information” hanesine 01.02.2016 tarihi itibari ile aşağıdaki ibarelerden uygun olanın eklenmesi gerektiği Pegasus Cargo tarafından tüm IATA acentelere duyuruldu.

 DE/ACC3/TREESB-PC (Ankara çıkışlı kargolar için)
DE/ACC3/TREAYT-PC (Antalya çıkışlı kargolar için)
DE/ACC3/TREADB-PC (İzmir çıkışlı kargolar için)
DE/ACC3/TRESAW-PC (İstanbul çıkışlı kargolar için)

 Avrupa Birliği ülkelerine yapılacak kargo gönderilerinde herhangi bir problem yaşanmaması için ilgili birimlere konunun aktarılması hakkında gerekli önlemlerin alınmasını bildiren Pegasus Cargo, aksi taktirde gerekli düzeltmeler için belirlenen ücretin yansıtılacağını duyurdu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.