Passport Kart’a ‘kalite’ ödülü

Passport Kart’a ‘kalite’ ödülü

TAV’dan yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında, yolculara havalimanı girişinden itibaren hızlı işlem ayrıcalıkları...

TAV’dan yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında, yolculara havalimanı girişinden itibaren hızlı işlem ayrıcalıkları sağlayan ve seyahate ilişkin tüm detayları tek bir kart altında birleştirerek avantajlar sunan TAV Passport Kart, yaşam ve aktüalite dergisi Quality of Magazine tarafından iş dünyası kategorisinde “En Kaliteli Hizmet” ödülünün sahibi oldu.

Ödül, TAV İşletme Hizmetleri Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Kaptan’a takdim edildi. TAV Havalimanları’ndan seyahat eden yolculara seyahat kolaylığı sunmak amacıyla 2010 yılında hayata geçirilen ve 13 bin üyesi olan TAV Passport Kart üyelik programı, dünyanın farklı ülkelerindeki havalimanları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri sayesinde 4 yıl gibi bir sürede hizmet ağını genişletti.

Bu süre zarfında, üyelerinin beklentilerinden yola çıkarak ve hizmet çıtasını daha da yukarı çeken kart, yeni ve sınırsız kullanım imkanları tanıyan TAV Passport Edition ve TAV Passport Plus Kartları ile üyelerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı sürdürüyor. TAV Passport Kart ile havalimanlarında özel giriş kapıları, hızlı güvenlik geçişleri, anlaşmalı havayollarının business kontuarlarında işlem yapabilme, uçağa özel ring araçları ile gidiş, duty free mağazalarında indirim hakları, özel ödeme kasaları, özel yolcu salonlarında sınırsız ikram ve internet imkanı sunuluyor. Otoparklarda ücretsiz park yeri ve vale hizmeti, havalimanlarındaki kafe ve restoranlarda araç kiralama, otel konaklamalarında özel indirimler, havalimanına lüks araçlarla transfer gibi avantajlar da üyelerinayrıcalıkları arasında yer alıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.