Passbook Fly Turkish’ de

Passbook Fly Turkish’ de

Dünya’nın en çok ülkesine uçan “Avrupa’nın En İyi Havayolu”  Türk Hava Yolları, Türkiye’de Passbook özelliğini destekleyen ilk Türk şirketi...

Dünya’nın en çok ülkesine uçan “Avrupa’nın En İyi Havayolu”  Türk Hava Yolları, Türkiye’de Passbook özelliğini destekleyen ilk Türk şirketi oldu. Türk Hava Yolları, mobil uygulaması Fly Turkish’i Passbook uyumlu hale getirerek Passbook destekli mobil biniş kartı sunan ilk havayolları arasındaki yerini aldı.

Passbook uygulaması, Apple tarafından iOS 6.0 sürümü ile birlikte henüz yeni piyasaya sunuldu. Apple’ın iOS 6.0 ve üzeri sürümlü iPhone iPod touch cihazları için sunduğu Passbook uygulamasıyla kullanıcılar biniş kartlarını mobil ortama, yani kendi iPhone/iPod touch cihazlarına taşıyabilmektedir. Yalnızca iOS 6.0 ve üzeri sürümü kullanan iPhone ve iPod touch kullanıcılarının yararlanabileceği Passbook uygulaması ile Türk Hava Yolları yolcuları mobil biniş kartlarını Pass olarak saklayabilir ve mobil biniş kartı destekleyen havaalanlarında kağıt biniş kartına gerek olmadan uçağa kadar gidebilirler. İstanbul’daki tüm havaalanlarında mobil biniş kartı uygulaması desteklenmektedir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.