Özerden Plastik yeni ürün atağında

Özerden Plastik yeni ürün atağında

Yarattıkları yeni markayı ilk kez Cold Chain Eurasia Fuarı’nda sergileyeceklerini belirten Özerden Plastik İhracat ve Coolpack Ürün Müdürü Güliz Yıldıran “Yeni bir marka yaratıyoruz. İlk resmi çıkışımız Cold Chain Eurasia Fuarı’nda olacak” diyor.

Koruyucu ambalaj sektöründe, Türkiye’de birçok ilk’in başlatıcısı Özerden Plastik, Coolpack adlı yeni ürünüyle bu kez dünya çapında adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

1958 yılında bir aile firması olarak faaliyetlerine başlayan Özerden Plastik, kuruluşundan bu yana hep farklılıklara imza atmış. Türkiye’de balonlu naylonu ilk üreten firma olan Özerden, çikolata sektöründe sık kullanılan çikolata yastığının da Türkiye’deki ilk üreticisi. Firma, Ar-Ge faaliyetleriyle ürünlerin kalitesini artırırken yeni ürünler de geliştiriyor.

Soğuk Zincir Ürünlerini Yeni bir marka altında topladıklarını ve bunu ilk kez 1 Eylül’de kapılarını açacak olan Cold Chain Eurasia Fuarı’nda sergileyeceklerini ifade eden Özerden Plastik İhracat ve Coolpack Ürün Müdürü Güliz Yıldıran, “Özerden Plastik, 2015 yılında halka açılan bir aile şirketidir. İlk olarak balonlu naylonla sektöre girdik. Özerden’i ilklerin firması olarak nitelendirebiliriz Türkiye’de balonlu naylonu ilk üreten firmayız. İlklerimiz arasında Balonlu Naylon, Çikolata Yastığı, Bizofol, Netkraft, Yapboz, Airbed gibi ürünler bulunuyor. Çikolata sektöründe kullanılan üründe de ilk üreticiyiz. Soğuk zincir ürünlerimizi yeni markamız altında topladık, İlk resmi çıkışımız Cold guliz-001.jpgChain Eurasia Fuarı’nda olacak. Coolpack adını verdiğimiz ürün grubumuz gıda, lojistik, ilaç, online satış sektörlerine yönelik farklı form ve şekillerde termal koruma sağlayan çeşitli formlardaki ürünlerden oluşuyor. Ürünlerimizi yurt dışında da Keep it Cool (soğuk, muhafaza et!) başlığı altında duyuracağız. Kampanyayı, enternasyonal bir yapı hedeflediğimiz için İngilizce yürütüyoruz. Çünkü soğuk zincir ürünlerimize talep yurtdışında da hızla artıyor. Sloganımız olan, “Keep it Cool” u duyan herkesin bu ürünün Özerden Plastik’e ait olduğunu bilmesini istiyoruz” diye konuştu.

“ÜRÜNLERİMİZ ISI KORUMASI SAĞLIYOR

Koruyucu ambalaj ürünlerini 6 kategoride topladıklarının altını çizen Güliz Yıldıran, şöyle devam etti: “Termal izolasyon sağlayan ürün grubumuzu Coolpack markamız altında piyasaya süreceğiz. Ürünlerimiz tamamen ısı yalıtımı sağlıyor. Soğuk ya da sıcağın korunması üzerine tasarlandı. Sıvı geçirmezlik, delinmeye karşı dayanıklılık, sızıntıyı önleyen, esnek, ince ve dayanıklı ürünler. Katlanabilme ve iç içe geçme özelliğiyle de düşük depolama maliyetine sahipler. Özel istek ve ölçülerde dizayn edilebiliyor. Baskı seçeneğiniz var. COOLPACK markası altında soğuk zincir ürünlerimizi COOLBAG; farklı form ve şekillerde termal koruma sağlayan torbalar, COOLCOVER, palet örtüleri, COOLMAILER; termal zarf ve torbalar, COOLLINER, koli içi kaplama sağlayan çözümler COOLTAINER, konteyner içi kaplama ile termal koruma sağlayan çözümler olarak sınıflandırabiliriz.

“MÜŞTERİ KENDİ TESTİNİ YAPABİLİYOR”

Müşteri odaklı çalışan bir firmayız, standart ürünlerin yanı sıra müşterimizin özel ihtiyaçlarına cevap verecek geliştirmeleri de yapıyoruz. Müşterimize özel ihtiyaçlarına cevap verecek özel ürün geliştirme de hizmetlerimizin içinde. Üretim ve Ar-Ge yönetimi aynı çatı altında olduğu için müşterimizin ihtiyacına tam cevap verecek ürün geliştirmeleri yapıp üretime verebiliyoruz. Ayazağa Cendere yolu üzerindeki fabrikamızda kurduğumuz test merkezinde müşterilerimiz hem standart ürünlerimizin hem de özel geliştirdiğimiz çözümleri kendisi test edebiliyor, saha kullanımında ne sonuç elde edeceğini sahaya çıkmadan önce kendisi görebiliyor.

screenshot-003.png

son2-001.png

“GLOBAL KALİTEDE ÜRETİM YAPIYORUZ”

Müşterilerimize en doğru, en etkili çözümleri hızlı şekilde sağlamak için satış ekibimizi uzmanlık alanlarına göre reorganize ettik. Her ürün grubunun başına konusunda derinlemesine uzmanlaşmış, dünyadaki çözümleri takip eden, üretim ve Ar-Ge ekipleriyle iç içe çalışan Ürün Yöneticilerini atadık. Ürün Yöneticilerimize bağlı çalışan satıcılar da eldeki ürünü satmaya değil, çözüm sağlamaya odaklanmış, alanlarında uzmanlaşmış arkadaşlar. Özerden olarak, üretimimiz uluslararası normlarda olduğu için hem yurtiçinde hem de yurtdışında çözüm satıyoruz. Soğuk zincir ürün grubu olarak Türkiye’de başta gıda üreticileri, lojistik firmaları, ilaç firmaları ve ihracatçılar olmak üzere ürünleri ısı değişikliklerinden etkilenen her sektöre uluslararası kalitede çözümleri makul fiyatlarla sunuyoruz. Sağladığımız tasarruflarla toplam maliyetleri düşürüyoruz, yani ürünlerimiz ek maliyet bindirmemiş oluyor. Ürün yöneticilerimiz ve Ar-Ge bölümümüz sürekli iyileşme için teknolojik gelişmeleri, eğilimleri, yeni fikirleri verimliliği arttıracak her türlü faaliyeti yakından takip ediyor, ürünlerimize yansıtıyoruz.”

ÜRÜNLERİN ÖZELLİKLERİ

  • Sıvı geçirmez, delinmeye karşı dayanıklı ve sızıntıyı önler
  • Esnek, ince ve hafif
  • Düşük depolama maliyetine sahip
  • Katlanabilir ve iç içe geçen yapısı sayesinde, depoda yer avantajı sağlar
  • Özel olarak tasarlanabilir, baskı seçeneği ile sunulabilir

ÖZERDEN PLASTİK’İN 3 TÜR ÜRETİMİ BULUNUYOR

  • Standart ebatlı ürünler
  • Müşterilere özel ölçülerde ürünler
  • Müşterilerin ihtiyaçlarına göre oluşturulan yeni ürünler

 

LOJİSTİK & EKİPMANLAR

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.