Otokoç'tan Jandarma'ya 20 araç teslimatı

Otokoç'tan Jandarma'ya 20 araç teslimatı

Türkiye’nin lider otomobil perakendecilerinden Otokoç, Jandarma Teşkilatı'na 20 adet Ford markalı Mobil Karakol Aracı’nın satışını gerçekleştirdi....

Türkiye’nin lider otomobil perakendecilerinden Otokoç, Jandarma Teşkilatı'na 20 adet Ford markalı Mobil Karakol Aracı’nın satışını gerçekleştirdi.

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175'inci yıl dönümüne özel, jandarmanın devriye hizmetlerini geliştirmek için tasarlanan Ford markalı araçlar, dört kişilik jandarma timinin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde, son sistem teknolojiyle donatıldı. Araçta bulunan iki dış, bir de iç kamera sayesinde kameraların kayıtları anında merkeze gönderiliyor. Telsiz ve network sistemlerinin de kurulu olduğu araçlarda aynı zamanda ses ikaz siren sistemi de yer alıyor. Dört kişilik personelin her türlü ihtiyacını karşılayacak mobil karakolda ayrıca iki kişilik ranza sistemi, lavabo, tuvalet, klima, yemek masası ve buzdolabı yer alıyor.

Türkiye’de toplam Ford satışlarının yüzde 33’ini tek başına gerçekleştiren Otokoç, satışta olduğu gibi satış sonrası hizmet kalitesiyle de müşteri memnuniyeti liderliğini sürdürüyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.