Otokar'dan 50 Sultan City

Otokar'dan 50 Sultan City

Otokar Bandırma Belediyesi'ne 50 adet Sultan City 125S modeli araç teslim etti. İkinci partide 47 adet Sultan City 125S daha teslim edilecek. Otokar'ın aralık...

Otokar Bandırma Belediyesi'ne 50 adet Sultan City 125S modeli araç teslim etti. İkinci partide 47 adet Sultan City 125S daha teslim edilecek.

Otokar'ın aralık ayında piyasaya sunduğu şehiriçi toplu taşımacılığında devrim yarattığı düşünülen modeli Sultan City 125S modeli, Bandırma halkının hizmetine sunuldu.

Bandırma'da düzenlenen törende Bandırma Belediyesi'ne ilk etapta 50 adet araç teslim edildi ve Bandırma Ulaşım Hizmetleri Tic. A.Ş bünyesinde çalışmaya başladı. İkinci partide teslim edilecek 47 adet Sultan City 125S de Bandırma halkını taşıyacak.

Sultan City 125S'lerin teslim törenine Bandırma Kaymakamı Salih Keser, Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Tic. A.Ş. Genel Müdürü Arif Konçe ve Bandırma'da ulaşım hizmeti veren halk otobüsü esnafının yanısıra Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Otokar Bölge Satış Temsilcisi Murat Torun ve Otokar Bayii Özdil Otomotiv yetkilileri ve Kent Kart yetkilileri katıldı.

Yapılan satış ile ilgili olarak Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, geçtiğimiz ay piyasaya sunulan Sultan City 125S'lerin kullanıcılarına ve yolcularına sağladığı konfor, güvenlik ve ekonomi ile özellikle toplu taşımacılıkta yoğun olarak tercih edildiğini aktardı. Akgül "Otokar, 1963'ten bu yana gerek otobüsleri gerekse minibüsleri ile toplu taşımacılık alanında kendini ispatlamış, Türkiye'nin ihtiyaçlarını çok iyi şekilde analiz ederek buna uygun araç tasarlayan bir kurum. Bu nedenle Sultan City pazara sunulduğu ilk günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanından birçok halk otobüsü kullanıcısının öncelikli tercihleri arasına girdi. Sultan'ın toplu taşımacılıkta halk otobüsü olarak kullanılması için tasarlanan modeli Sultan City'nin yeni bir versiyonu olan Sultan City 125S'de bu aydan itibaren satışa sunulmaya başlandı" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.