Öneren Tekstil Nakliyat DAF ile yola devam ediyor

Öneren Tekstil Nakliyat DAF ile yola devam ediyor

İstanbul -  Mardin merkezli lojistik hizmet sağlayıcısı Öneren Tekstil Nakliyat, 2 adet DAF XF105.460 MD çekiciyi TIRSAN Samandıra tesisinde düzenlenen...

İstanbul -  Mardin merkezli lojistik hizmet sağlayıcısı Öneren Tekstil Nakliyat, 2 adet DAF XF105.460 MD çekiciyi TIRSAN Samandıra tesisinde düzenlenen törende teslim aldı. Gerçekleştirilen törene Öneren Tekstil Nakliyat Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Remzi Bagaç, Kahraman Bagaç, DAF-TIRSAN Otomotiv Araç Satış Koordinatörü Hasan Özbayrak ve Satış Temsilcisi Alper Ata katıldı.

Öneren Tekstil Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Remzi Bagaç gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “Yüksek performansından dolayı DAF araçlarını tercih ediyoruz ve çok memnunuz. Şu anda filomuzda 14 adet DAF çekici bulunmaktadır. Firma olarak DAF’ı tercih etmemizdeki neden, DAF-TIRSAN Otomotivin sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile müşterilerine sunmuş olduğu kaliteli hizmetleridir. Ayrıca yüksek motor gücü ile mükemmel sürüş performansı sunan DAF çekicilerinin uzun ömürlü olması da bizim için büyük avantaj,” ifadelerini kullandı.

Merkezi Mardin’de bulunan Öneren Tekstil Nakliyat ağırlıklı olarak yurt içi taşımacılığı yapmaktadır. Firma, kimyevi madde ve kuru yük taşımacılığının yanı sıra, parsiyel taşımacılık alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.