OMV'den 45 benzin istasyonu

OMV'den 45 benzin istasyonu

Orta Avrupa'nın önde gelen petrol ve doğalgaz kurumu OMV, büyüme süreci hedefine karayolu taşımacılık sektörünü dahil ederek, Avrupa Taşımacılık...

Orta Avrupa'nın önde gelen petrol ve doğalgaz kurumu OMV, büyüme süreci hedefine karayolu taşımacılık sektörünü dahil ederek, Avrupa Taşımacılık Endüstrisi'nin önde gelen stratejik ortaklarından birisi olmayı hedefliyor. Böylece "Ticari Karayolu Taşımacılığı" alanında da önemli tedarikçilerden bir tanesi haline gelmeyi amaçlayan OMV, yeni dolum istasyonları açıyor. OMV'nin taşımacılık sektörü için özel tasarımlanmış ilk "OMV EuroTruck" benzin istasyonları Avusturya'da açıldı. Orta Avrupa için 2009 yılına kadar kırk beş yeni istasyon planlanıyor.

Yeni bir ürün ve servis paketi olan "OMV EuroTruck" araç filolarının, yol planlamasını ve maliyet yönetimini optimize ediyor. Kargo şirketlerinin gereksinimlerine tam cevap verecek şekilde hazırlanan tesisler, araç filolarının yönetilmesi, rotaların belirlenmesi, idari konuların sadeleştirilmesi ve tabii sonuçta maliyetlerin optimizasyonu için hizmet verecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.