“OMSAN’la Arabam Tatilde” sezonu kampanya ile açtı

“OMSAN’la Arabam Tatilde” sezonu kampanya ile açtı

OMSAN, her geçen yıl büyük ilgi gören “OMSAN’la Arabam Tatilde” projesini 2015 sezonunda yeni bir kampanya ile tatil severlerin hizmetine sunmaya başladı.

Lojistik sektörünün lider markası OMSAN Lojistik, 2010 yılında başlatmış olduğu ve aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenlerin yardımına koşan “OMSAN’la Arabam Tatilde” hizmetini Mayıs ayı itibari ile İstanbul ve Ankara’dan; Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman çevresine tatile gideceklerin hizmetine sunmaya başladı. Tatil severler, her yıl olduğu gibi bu yıl da uzun ve yorucu yolculuklar yapmak zorunda kalmayacak, kendileri uçak konforuyla tatile giderken, araçları OMSAN güvencesiyle taşınacak.

OMSAN bu yıl “Arabam Tatilde” hizmetini tatil severlerin ilgisini çekecek yepyeni bir kampanya ile başlattı Yeni devreye alınan kampanya ile “Arabam Tatilde” hizmetinden en az 4 kez yararlanmış olan tatil severler, bu yıl gerçekleştirecekleri taşımalarında %20 indirim hakkına sahip olacak.

İstanbul ve Ankara’dan; Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman arası taşıma fiyatı aracın kasko değerine göre değişen taşıma sigortası bedeli ve KDV hariç olmak üzere, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tek yön 450 TL’den, gidiş–dönüş ise 720 TL’den başlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.