OMSAN Lojistik’te iki önemli atama

OMSAN Lojistik’te iki önemli atama

OMSAN’da Depolar ve Dağıtım Operasyonları Grup Müdürü görevine Serkan ÇELİK, Gaziantep Bölge Müdürü görevine ise Serdar DOĞRUER atandı. OMSAN’da...

OMSAN’da Depolar ve Dağıtım Operasyonları Grup Müdürü görevine Serkan ÇELİK, Gaziantep Bölge Müdürü görevine ise Serdar DOĞRUER atandı.

OMSAN’da Depolar ve Dağıtım Operasyonları Grup Müdürü olarak atanan Serkan ÇELİK 1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Lojistik sektöründeki kariyerine 2000 yılında başlayan ÇELİK, sektörün önemli firmalarında çalışmıştır. ÇELİK ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

Gaziantep ve çevre illerindeki lojistik faaliyetlerin etkinliğinin artırılması ve geliştirilmesi amacıyla bu yıl içinde kurulan Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne Bölge Müdürü olarak atanan Serdar DOĞRUER, İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunudur. Lojistik sektöründeki kariyerine 2002 yılında başlayan DOĞRUER,  sektörün önemli firmalarında çalışmıştır. DOĞRUER ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman KÜÇÜKERTAN, OMSAN’ın küresel bir lojistik şirket olma vizyonuna ancak sektörün en yetenekli çalışanlarına sahip olarak ulaşacağına inandığını ifade etti. KÜÇÜKERTAN, stratejik hedefleri doğrultusunda sürekli büyüyen OMSAN’ın ihtiyaç duyduğu yetenekli insan kaynağını karşılamak için şirket içinde yetkinlik gelişim programları uyguladıklarını, ancak şirketin dinamik yapısını korumak için lojistik sektörünün içinden veya dışından nitelikli çalışanları da bünyelerine kattıklarını söyledi. KÜÇÜKERTAN, yeni çalışma arkadaşlarına başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.