OMSAN, başarılı şoförlerini ödüllendirdi

OMSAN, başarılı şoförlerini ödüllendirdi

OMSAN Lojistik, Titanic Business Hotel’de düzenlediği bir törenle şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarını verdi. Tören, OMSAN ailesinin en önemli...

OMSAN Lojistik, Titanic Business Hotel’de düzenlediği bir törenle şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarını verdi. Tören, OMSAN ailesinin en önemli üyelerinden olan hem hizmetlerinde başarı gösteren hem de hizmet yıllarının 10, 15 ve 20. yılını geride bırakan şoförlerine OMSAN’ın başarısına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, yaptığı açılış konuşmasında, “Bir şirketin başarısı o şirketin ekip olarak başarısına bağlıdır. Ekibi oluşturan unsurlardan birinin başarısızlığı ise tüm ekibin başarısını büyük oranda etkiler. Bugün, sektördeki başarısını birçok defa kanıtlamış olan OMSAN Lojistik’in arkasında başarılı bir ekibin varlığı yadsınamaz. OMSAN ailesinin şoförleri ise bu ekibin en önemli üyeleridir. Bu sebeple bugün, OMSAN ailesinin değerli üyeleri olan şoför arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür etmek istedik.” dedi.

OMSAN, başarılı şoförlerini ödüllendirdi

OMSAN’ın gösterdiği yüksek performans nedeniyle; PETDER (Petrol Sanayi Derneği) tarafından 2004 yılından bu yana nakliyeden sorumlu iş ortağı OMSAN ile birlikte sürdürdüğü “Atık Yağların Yönetimi” projesinin “Avrupa Tedarik Zinciri Mükemmellik Ödülleri” yarışmasında en başarılı ilk beş projeden biri seçildiğini, gösterdiği üstün hizmet performansı nedeniyle Tofaş tarafından “Performans Ödülü”ne layık görüldüğünü, Turkcell’e vermekte olduğu başarılı depolama hizmetleri nedeniyle “Teşekkür Plaketi” aldığını, TOTAL Oil Türkiye’ye verdiği akaryakıt taşımacılığı hizmetlerindeki yüksek emniyet standartları nedeniyle ‘Emniyet Performansı En Yüksek Nakliye Müteahhidi’ ödülünü aldığını, Logitrans 2012 Lojistik Ödülleri’nde “Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörü (R2)” kategorisinde birincilik ödülü kazandığını, Fortune Dergisi’nin “500 Büyük Özel Şirket” araştırmasına göre “Türkiye’nin En Büyük 211. Özel Şirketi” olarak sıralamaya girdiğini, Dünya Lojistik Ödülleri’nde, Karayolu Yük Taşımacılığı kategorisinde birincilik ödülünü kazandığını, Payment Systems Magazine’in düzenlediği Yılın Starları yarışmasında Yılın Lojistik Şirketi kategorisinde “Yılın Starı” seçildiğini ve “Arabam Tatilde” hizmeti ile LODER ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 2. Ulusal Lojistik Proje Yarışması’nda birincilik ödülünü kazandığını belirten Küçükertan  bu başarılarının arkasında OMSAN şoförlerinin payının yüksek olduğunu ifade etti.

Küçükertan, görevlerini büyük bir özveri, sabır ve titizlikle sürdüren OMSAN şoförlerine teşekkür ettiklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Tören, OMSAN şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi.

[gallery ids="61486,61485,61484,61483,61482,61481,61480,61479,61478,61477,61476,61475"]

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.