Öğrencileri taşıyan otobüste yangın

Öğrencileri taşıyan otobüste yangın

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde İstanbul'dan Çanakkale'ye gelen Yüksel Çakır (45) yönetimindeki 34 FA 0436 plakalı özel tur otobüsünde bulunan...

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde İstanbul'dan Çanakkale'ye gelen Yüksel Çakır (45) yönetimindeki 34 FA 0436 plakalı özel tur otobüsünde bulunan 40 öğrenci ve 5 veli, Şehitler Abidesi ile buradaki tarihi alanları ziyaret etti.

Daha sonra Morto Koyu ve Fransız Mezarlığı'nın bulunduğu mevkiye gelen otobüs, sürücüsünün istemi dışında durunca, Çakır ile muavin Uğur Keleş, inerek, aracı kontrol etti. Otobüsün arka bölümünden duman yükseldiğini gören Çakır, yolcuları uyararak, araçtan çıkmalarını sağladı. Sürücü ve muavin kısa sürüde tüm otobüsü saran yangına, söndürme tüpleriyle ilk müdahalede bulundu.

Daha sonra olay yerine gelen Eceabat Belediyesi ile Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale ederek, ormanlık alana sıçramasını önlemeye çalıştı. Bu sırada sıçrayan alevler nedeniyle yol kenarında bulunan küçük bir ormanlık alan da, yangından zarar gördü. Ekiplerin müdahalesiyle yangın tamamen söndürüldü.

Otobüsün kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.