Neptune Lines, 3 kıtada yılda 1 milyon araç taşıyor

Neptune Lines, 3 kıtada yılda 1 milyon araç taşıyor

Neptun Lines Türkiye temsilcisi Özgür Özerbay, “16 RORO gemisinden oluşan modern filomuz ile 20’den fazla ülkede, 30'dan fazla kilit liman üzerinden yüksek kalitede kısa deniz taşımacılığı çözümleri sunuyoruz” diyor.

Neptune Lines, otomotiv üreticilerine, distribütörlere, gabari dışı proje taşımacılarına nakliye ve nakliye çözümleri sunan lider bir araç lojistik servis sağlayıcısı olarak öne çıkıyor.

Neptune Lines’ın itibarını, müşterisinin ihtiyaçlarını güvenilirlik ve esneklik esasına göre karşılayarak artırdığını ifade eden Neptun Lines Türkiye temsilcisi Özgür Özerbay, “Sürekli değişen ve gelişen pazarda, büyük ve çok uluslu şirketlerin gereksinimleri doğrultusunda rekabet avantajı sağlama konusunda sürekli bir mücadele söz konusudur. Müşterilerimiz sadece ürünlerini bizimle sevk etmiyor. Biz müşterilerimizin tedarik zincirinin ayrılmaz bir parçası olma felsefesi ile çalışıyoruz. Onlar için kusursuz bir operasyon sağlamayı taahhüt ediyor, kendi müşteri hizmetlerinin bir parçası olmaya çalışıyoruz” açıklamasını yapıyor.

Sıfıra yakın hasar oranıyla servis hizmeti

Neptune Lines’ta, müşteriyi odak alan hizmet yaklaşımı ve müşterilere gösterilen özel ilgi ilk olarak göze çarpıyor. Uzun zamandır süregelen rotalarını korurken yeni pazarlar geliştirmekten gurur duyduklarını ifade eden Özerbay, sözlerine şöyle devam ediyor: “Müşterilerimize bağlılığımız, temel değerlerimizden biridir. Neptune Lines olarak, paydaşlarımız ve çalışanlarımız için, denizde ve karada en yüksek sağlık, güvenlik ve kalite standartlarında çalışmayı taahhüt ediyoruz. Bu yaklaşımın bir parçası olarak, standartlaştırılmış kalite seviyelerini korumak için lashing hizmetlerimizi son yıllarda kendi personelimiz tarafından gerçekleştirmek suretiyle pazardaki en düşük hasar oranlarına ulaşmayı başardık. Neredeyse sıfır hasar oranı ile servis sunmaktan gurur duyuyoruz.”

neptune-dynamis2.jpg

Genç filo, sürekli genişleyen farklı pazarlar

2017 yılında Kuzey Avrupa'da, kuzey İspanya, Fransa, İngiltere ve İrlanda arasında yüksek frekanslı yeni bir servisi devreye aldıklarını vurgulayan Özgür Özerbay,  “Toplamda yaklaşık 55 bin adetlik kapasiteye sahip 16 PCTC gemisi kullanıyoruz. Bu gemiler, tüm limanlarda çalışabilmelerini sağlayan kıç ve çeyrek rampalarla donatılmıştır. Gemilerimiz ayrıca, gabari dışı yükler ve proje kargoları dahil olmak üzere çeşitli kargo tiplerinin taşınması için yüksekliği ayarlanabilir güvertelere sahiptir. Taşıma kapasitesiyle ilişkilendirilen ortalama filo yaşı 8,5 yıldır ve Avrupa'daki en genç PCTC gemi filosundan birini oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı.

neptune_lines.png

“Çevreye duyarlı nakliye birinci önceliğimiz”

Şirketlerinin çevre ve enerji verimliliği politikalarını içselleştirerek çevrenin korunmasına büyük önem verdiğinin altını çizen Özerbay,  “Kısa denizyolu ticareti için amaca yönelik geliştirilen tasarım, gemilerin çevresel ayak izlerini azaltmaktadır. Seyir, hız ve gövde optimizasyonu, gelişmiş silikon bazlı kirlenme önleyici ürünlerin uygulanması ve enerji tasarrufu sağlayan cihazların kurulması gibi özel önlemler Neptune Lines’ın enerji verimliliği programlarının sadece bir parçasını oluşturmaktadır. Ayrıca filonun sahip olduğu tonajın %100'ünün 2020 itibariyle MARPOL düzenlemesi kapsamında Temiz Denizcilik Endeksi’ne (CSI) uyumlu olacağını ve LSFO ile çalışabileceklerini paylaşmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“Türkiye, ticaret alanımızdaki kilit merkezlerden biri”

Türkiye’nin, geniş bir ekonomiye sahip, otomobil üreten, ihracat yapan / ithal eden ülke ve bölgesel ticaret merkezi olduğunu söyleyen Özerbay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Neptune Grubu, 2015 yılında bir ofis kurarak Türkiye'deki varlığını geliştirmeye karar verdi. Efesan, Safiport, Autoport, Yeniköy ve Borusan da dahil olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki hemen hemen tüm Ro-Ro limanlarında düzenli faaliyet göstermekte ve müşteri beklentilerini doğrultusunda İzmir ve Mersin limanlarına da spot uğrak yapmaktayız. Türkiye’nin uluslararası ticaretindeki değişen dinamiklerin bir sonucu olarak hacimlerdeki volatilitenin artmasıyla karşı karşıyayız. Yaratıcı ve çevik çözümlerle bu zorlukları göğüslüyor ve dalgalanmayı yönetiyoruz. Türkiye'nin bu sürecin sonunda tüm zorlukların üstesinden geleceğine ve her zamankinden daha güçlü olacağına şiddetle inanıyoruz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum