Naturelgaz’da yeni atama

Naturelgaz’da yeni atama

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Türkiye'deki en yüksek kapasiteli tesis ağına, en geniş CNG iletim-dağıtım filosuna ve en büyük CNG stoklama...

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Türkiye'deki en yüksek kapasiteli tesis ağına, en geniş CNG iletim-dağıtım filosuna ve en büyük CNG stoklama alt yapısına sahip olan Naturelgaz’da İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Berrin Tavman getirildi.

Türkiye'deki en yüksek kapasiteli tesis ağına, en geniş CNG iletim-dağıtım filosuna ve en büyük CNG stoklama alt yapısına sahip olan Naturelgaz’da İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Berrin Tavman atandı. 1968 yılında Ankara’da doğan Tavman, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Profesyonel çalışma hayatına Koç Grubu şirketlerinden Türk Elektrik Endüstrisi A.Ş. de başlayan Tavman, Lafarge Aslan Çimento, Lafarge Ekmel Beton, Telsim, Koç Bilgi Grubu, Hedef Gıda Grubu, Yalınkaya Holding, Soyak Holding, Arken Jeneratör  şirketlerinde  İnsan Kaynakları, Kalite Yönetim ve Kurumsal İletişim  alanlarında üst düzey yönetici olarak yürüttüğü görevlerinde Stratejik Planlama, Organizasyonel yapılandırılma, ERP projeleri, İş değerleme ve performans yönetimi gibi alanlarda aktif rol aldı.

Eğitim, Performans Değerlendirme, Ücret Yönetimi, Seçme-Yerleştirme alanlarında düzenlenen seminer, kongre ve konferanslarda konuşmacı olarak yer almış olan Tavman, İK Uzmanlık programlarına eğitmen olarak katılmakta, Türkiye’deki farklı üniversitelerde “CV Hazırlama ve  Mülakat Teknikleri“ konularında seminerler vermektedir.

Toplumsal barış ve ruh sağlığı alanlarında çalışan BİRİZ, Yaygın gelişim bozukluğu çatısı altında bulunan fiziksel engelli çocuklara yönelik spor okulu ANKARA BİZİM ÇOCUKLAR , Dans sporuna yönelik faaliyetlerin yapıldığı LIFE DANCE, dernek ve kulüplerinin kurucu üyesi olan Tavman, evli ve 2 çocuk sahibidir.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.