Nakliyeciler, Krone’nin Roadshow’unda buluştu

Nakliyeciler, Krone’nin Roadshow’unda buluştu

Krone, en modern fabrikası İzmir Tire’de gerçekleştirdiği üretim ile yerli marka haline geldi. Yerli üretim Krone treylerler Roadshow etkinliği kapsamında toplam 7 ilde müşterileri ile bir araya geldi.

Krone marka treylerler sırasıyla Antalya, Mersin, Gaziantep, Kayseri, Konya, Ankara ve Bolu illerindeki nakliyeciler ile buluştu. Roadshow kapsamında nakliyeciler; Krone Profi Liner Sabit Çatılı, Profi Liner Kayar Perdeli & Çatılı, Platform Açık Kasa ve Cool Liner modellerini yakından inceleme fırsatı buldular. Nakliyeciler, Roadshow’a katılan Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, Krone Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve Krone bölge temsilcilerinden de araçlar hakkında bilgi aldılar.  

“SATIŞ SONRASINDA DA MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Krone Ticari Araçlar CEO’su Rıza Akgün, Roadshow etkinliği ile müşterilerinin taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını belirterek, “Biz satış sonrasına çok önem veren bir firmayız, çünkü bir müşteriye ürün sattığımızda o müşteri artık bizim sorumluluğumuzda oluyor. Onların talep ve istekleri bizim için önemlidir. Krone olarak satış sonrası ve yedek parça yatırımlarımız konusundaki çalışmalarımız da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda devam ediyor” dedi. Akgün, 60 ay vade ile doğrudan satış yaptıklarını, bu sayede Krone kalitesini uygun imkanlarla müşterilerine ulaştırdıklarını da ifade etti.

100 YILI AŞAN TECRÜBE
Krone ve Tire Fabrikası hakkında da bilgi veren Rıza Akgün, sözlerine şöyle devam etti; “100 yılı aşan tecrübesi ile Avrupa’nın lider treyler üreticileri arasında yer alan Krone Grubu, İzmir’deki fabrikasıyla artık yerli üretim statüsündedir. Bu 100 yıla Almanya’da yılda 40 bin adet üretim, Türkiye’de yılda 10 binlik üretim kapasitesini eklerseniz, müthiş bir tecrübe demek. İzmir’den toplam 11 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Kalite standardımız Almanya’daki üretimle birebir aynıdır. Biz Krone olarak Türkiye’ye büyük bir güvenle girdik. Güvenimiz devam ediyor. Doğru yerde olduğumuza inanıyoruz ve Türkiye’de büyümek istiyoruz. Hedefimiz tüm Türkiye’ye Krone kalitesini taşımak” dedi.

YÜZDE 100 YERLİ KRONE
2013 yılında açılarak üretime başlayan Krone Tire Fabrikası, 23 bin metrekaresi kapalı, toplam 190 bin metrekare alanda hizmet veriyor. Tire fabrikasında Krone’nin çok yönlü Profi Liner, Mega Liner ve konteyner şasisi Box Liner modelleri üretiliyor. Yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 10 bin adet olan Tire Fabrikası, Krone’nin Almanya dışındaki tek üretim tesisi. Ödenmiş sermayesi 100 milyon TL olan fabrika, tüm yatırımlarını öz kaynak ile sağladı. Dünyanın en modern treyler üretim tesislerinden biri olan Krone Tire Fabrikasındaki makine parkı ve kataforez havuzu, en yeni teknolojik standartlara göre oluşturuldu. Fabrikada, 100’ün üzerinde Türk çalışan istihdam ediliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.