Nakliye Rehberi, Irak yük ve lojistik aramalarında zirvede

Nakliye Rehberi, Irak yük ve lojistik aramalarında zirvede

İhracat-ithalat yük ve nakliye borsası statüsünde yapılandırılmış olan web tabanlı arama motorlarından biri olan Nakliye Rehberi, ihracatçı ve nakliyeci tarafından en fazla kullanılan ve tercih edilen nakliye portalı olarak öne çıkıyor.

Uluslararası taşımacılık alanında genel itibarı ile dizayn edilerek yurt dışı ihracat ve ithalat yük ve nakliye borsası statüsünde yapılandırılmış olan web tabanlı arama motorlarından biri olan Nakliye Rehberi ihracatçı ve nakliyeci taraflarca en fazla kullanılan ve tercih edilen nakliye portalı durumunda bulunmaktadır. Sürekli güncellenen sistemi, kullanışlı arayüzü ve özellikle süresiz ve ücretsiz olarak ilan ve reklam verebilme imkanı tanıyan tek nakliye arama sayfası olan Nakliye Rehberi Türkiye-Irak lojistik hattında da yılın en fazla kullanıma ulaşmış sayfalarından biri olmuştur.

Türkiye genelinde ihracat, ithalat ve dış ticaret faaliyetleri gösteren üretici ve dış ticaret firmalarının Irak pazarında yapmakta olduğu çalışmalar kapsamında taşıtmak istedikleri yük gruplarına uygun nakliye aracı arayışlarında genellikle başvurdukları yük ve boş araç arama sayfası olan Nakliye Rehberi binlerce kullanıcısı ile yapılan tüm aramalarda kısa yoldan sonuca ulaşım konusunda net sonuçlar vermektedir. Irak nakliye firmaları ile ortak çalışmalar yapan lojistik şirketlerimizin önemli bölümü boş bulunan taşıma araçlarına en uygun yükü bulabilmek adına yine Nakliye Rehberi’ne başvurmaktadır.

Türkiye’den Irak’a yapılmakta olan sevkiyatların büyük çoğunluğunun tır ile karayolu nakliyesi şeklinde yapılıyor olması Nakliye Rehberinde de genel itibarı ile karayolu nakliye aramaları şeklinde cereyan etmektedir. Web sayfamız tüm dünya ülkeleri ile yapılan ihracat ve ithalat nakliye çalışmaları alanında hizmet verdiğinden karayolu dışında ayrıca hava, demir ve deniz yolu nakliye alanlarında da gerek yük veren gerek nakliye firması olarak tüm taraflara hizmet vermektedir. Irak nakliye çalışmaları kapsamında karayolu üzerinden komple tır ve parsiyel nakliye talepleri dışında gabari dışı ağır nakliyat, frigo tır nakliyesi ile konteyner taşıma gibi alanlarla ilgili bölümleri de mevcut olan sayfamız hitap ettiği oldukça geniş alanın tamamında etkili görevler üstlenmiştir.

Dünya genelinde İnternet üzerinden yapılan yük ve nakliye aramalarında kullanıcıların karşısına bu tür çalışmalar içerisinde olan çok sayıda benzer sayfa çıkıyor olsa da sürekli güncel olup kolay kullanımlı, süresiz ve sınırsız üyelik hakkı tanıyan ve daha da önemlisi firma reklamlarına yer veren Nakliye Rehberi sürekli olarak en üst sıralarda yer almaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye Rehberi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.