Nakliye Rehberi, Irak lojistik hattında başarılı işler yapıyor

Nakliye Rehberi, Irak lojistik hattında başarılı işler yapıyor

Irak nakliye firmaları ile işbirliği içerisine girip yüklerini taşıtabilecek güvenilir firmalara ulaşmanın en kolay yolunu Nakliye Rehberine girerek bulan ticaret firmaları, beklentilerini karşılayabilecek neticelere ulaşıyor.

Uluslararası dış ticaret ve buna bağlı lojistik alanlarında yapılan çalışmalar son yıllarda oldukça ileri düzeylere taşınmıştır. Özellikle yakın ve sınır komşularımız ile olan ticari ilişkilerimiz çerçevesinde yürütülen ihracat ve ithalata dayalı yoğunluk zaman zaman taşıma aracı tedariki konusunda belli başlı sıkıntılara ve aksamalara yol açmaktadır.

Ülkemizin üretim ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteren ticaret erbabı firmalarından gelen yoğun taleplere verilen araç organizasyonlarının yetersiz kalması farklı araç arama yöntemlerine başvuru gerektirmiştir. Özellikle Irak nakliye gibi oldukça yoğun olan taşıma hattında gelen taleplere üretici firmaların portföyünde yer alan lojistik şirketlerinin yetersiz kalmasından dolayı sağlıklı yanıtlar verilememektedir.

Artan üretim ve ihracat yoğunluğuna bağlı olarak meydana gelen bu gibi tedarik sorunlarına en kolay ve uygun yöntem olarak internet üzerinden yapılan yük ve boş araç ilanları ile çözüm bulunmaya çalışılmaktadır. Türkiye genelinde çalışmalar yapan bir çok web sayfası yük ve boş araç ilan platformu olarak hizmet etme gayreti içerisinde bulunuyor. Bu sayfalar içerisinde yer alıp sürekli güncellenen yapısı, ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan hak ve imkanı sunmakta olan sayfalardan Nakliye Rehberi yaptığı hizmetleri neticesinde binlerle ifade edilen kullanıcı ve üye sayısına ulaşmıştır.

Nakliye Rehberi olarak gerek üretici ve dış ticaret firmalarının gerekse taşıma organizasyonları yapan lojistik firmalarının karşılıklı olarak ihtiyaçlarını çok kolay şekilde giderebildikleri nakliye portalında firmalar reklam verebilme imkanına da sahip bulunmaktadırlar. Irak nakliye firmaları ile işbirliği içerisine girip yüklerini taşıtabilecek güvenilir firmalara ulaşmanın en kolay yolunu Nakliye Rehberine girerek bulan ticaret firmalarımız beklentilerini karşılayabilecek neticelere ulaşmaktadırlar.

İhracatçı ve ithalatçı firmalar taşıtmayı düşündükleri her türlü yük grubunun nakliyesini gerçekleştirecek araç tipine sahip olan lojistik firmalarına Nakliye Rehberi üzerinden ulaşabildikleri gibi her türlü yükü taşıyabilecek kabiliyette araca sahip bulunan lojistik firmaları da boş bulunan araçlarına en kısa yoldan Irak yükü bulacakları ticari firmalara ulaşım sağlayabilmektedir.

Nakliye Rehberi sektörde hizmet vermeye çalışan benzer sayfalardan farklı bir çok yönü ile dikkatleri üzerine topladığı gibi yük ve boş araç ilanı verme düşüncesinde olan gönderici ve lojistik şirketlerinin tek tık ile kolaylıkla ulaşabildikleri kolay kullanıma sahip arayüzü ile tercih edilen sayfalar listesinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye ilanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.