My DFDS Freight ile “kolay rezervasyon” geliyor

My DFDS Freight ile “kolay rezervasyon” geliyor

Türk nakliyecisini Avrupa’ya taşıyan en büyük Ro-Ro işleticisi DFDS, müşterilerini yeni yılda yeni hizmetlerle tanıştıracak. İlk olarak Mersin hattında denenecek “My DFDS Freight” ile rezervasyon yapmak çok daha kolay hale geliyor.

DFDS, 2020 yılıyla birlikte farklı hizmetlere de imza atmaya hazırlanıyor. Ocak 2020’de Mersin hattı ile başlayacak olan “My DFDS Freight” sistemi sayesinde müşterilere daha kolay rezervasyon yapma imkânı olan, gemi kalkış/varış güncellemelerini izleyebilecekleri ve bilgisayara ek olarak mobilden de takip edebilecekleri sisteme geçiş sağlanıyor. Bu hizmet, Mersin’deki pilot uygulamanın ardından 2020’nin ilk çeyreği ile birlikte her hatta kullanılabilecek.

Yalova’dan Sete’ye yapılan seferlere de 300 TIR kapasiteye sahip büyük gemilerle devam kararı alındı.  Ayrıca Sete Limanı’nın intermodal altyapısı sayesinde Fransa’da da müşterilere tren bağlantıları sağlanarak Fransa ve çevre ülkelerine kolay ulaşım imkanı getirilecek.

2020’DE NELER OLACAK?

·         Gidiş-dönüş biletleme sistemi iptal ediliyor ve tek yön biletlere geçiliyor.

·         İtalya hattının komple ünitelerinde EUR 50 indirim yapılacak.

·         Trieste ve Sete liman masraflarında tek yönde treylerler için EUR 5, komple üniteler için ise EUR 10 miktarında artış yapılıyor.

·         Patras hatlarındaki her şey dahil fiyat uygulaması kalkıyor. Diğer hatlarda olduğu gibi navluna ek olarak BAF ve liman masrafları alınacak ve aynı şekilde toplu bilet indirimi ve ciro prim indirimleri de bu hatta uygulanmaya başlanacak.

·         Boş araç navlun tarifesindeki değişikliklere ek olarak BAF ve liman masrafları da dahil olacak şekilde revize ediliyor. Toplu bilet ve ciro prim indirimleri boş araç taşımalarında da uygulanmaya başlanılacak.

TARİFELER DEĞİŞİYOR

 Yıllık sabit fiyat uygulaması, müşterilerin de yıllık planlama yapılabilmesi amacıyla 2020 yılında da tüm hatlarda geçerli olacak. Sabit navlunlara ek olarak uygulanan BAF ücretleri de (Akaryakıt Katkı Harcı) sene başında yayınlanacak BAF skalasına göre aylık olarak güncellenerek devam edecek.

1 Ocak 2020’den itibaren geçerli olacak standart navlun tarifesi

dfds-tarife.png

Selçuk ONUR - LOJİPORT
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.