Mutlu Akü ve Euromaster’dan büyük işbirliği

Mutlu Akü ve Euromaster’dan büyük işbirliği

Mutlu Akü, her geçen gün genişleyen satış ağıyla araç kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki servis noktalarına yeni iş ortaklarını ekleyen firma, şimdi de Euromaster ile güçlerini birleştiriyor.

Türkiye'de 7000 noktada yetkili servisi bulunan Mutlu Akü, Euromaster işbirliği ile müşterilerine fark yaratan hizmetler sunmaya devam ediyor. Yapılan anlaşma kapsamında tüm Euromaster servislerinde Mutlu Akü ürünlerinin satılması hedefleniyor. Türkiye, Orta Doğu ve Doğu Avrupa'nın en büyük akü şirketi olan Mutlu Akü, Euromaster'ın Türkiye'deki 200’e varan servis noktasında yer almak için hazırlık yapıyor.Lastik ve araç bakım hizmeti veren, geniş servis ağı ve profesyonel personeli ile araç sahipleri için en iyi hizmetin adresi olan Euromaster, akü bakım hizmetlerinin kalitesini Mutlu Akü ile tescilliyor. 

Sektörünün lider markası Mutlu Akü Euromaster işbirliği ile daha fazla sayıda tüketiciye, daha kapsamlı hizmet sunarak sektöründe fark yaratmaya hazırlanırken Euromaster servislerine özel fiyatlar, avantajlı kampanyalar ve farklı marka ve modellerdeki araçlara uyumlu aküleri ile Euromaster müşterilerine kaliteli ve uzun ömürlü akü deneyimini yaşatmaya hedefliyor.

Mutlu Akü Günleri Euromaster Servis Noktalarında

Tüketiciye daha iyi hizmet ve daha kapsamlı servisi hedefleyen işbirliğinin akü bakımı konusunda da bilinçlendirici olması hedefleniyor. Türkiye'nin 1 numaralı akü markası olan Mutlu Akü, akünün düzenli kontrolünün önemine dikkat çekmek amacıyla her yıl gerçekleştirdiği Mutlu Akü Günleri’ne Euromaster iş birliği ile bir yenisini daha ekliyor. 

22 Kasım-22 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte Euromaster servis noktaları, aküsünü yenilemek isteyen otomobil kullanıcılarına ücretsiz akü kontrolü sağlıyor. Mutlu Akü Günleri süresince ücretsiz akü kontrolünün yanı sıra katılımcılara sürpriz hediyeler de sunuluyor. Kampanya süresi boyunca katılımcı araçların tümü, uzman personeller tarafından kontrol ediliyor. Aracının modeli, yılı fark etmeksizin, kullanıcılar, en iyi sürüş deneyimini sağlayacak yeni ve güvenli akülere Mutlu Akü Günleri'ne özel avantajlarla sahip olabiliyor. 

Zorlu kış aylarından önce siz de en yakın Euromaster servis bakım noktasına giderek akünüzün sezonluk kontrolünü mutlaka yaptırın. Mutlu Akü ve Euromaster işbirliği ile gerçekleşecek Mutlu Akü Günleri hakkında detaylara ve en yakın Euromaster servis noktası bilgisine www.mutlu.com.tr ve www.euromaster.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.