MSC Cruises’un 4 gemisi büyütülüyor

MSC Cruises’un 4 gemisi büyütülüyor

MSC Cruises’un 200 milyon Euroluk Renaissance Programı kapsamında güçlü filosundaki 12 geminin dört tanesi yenilenip, büyütülüyor. MSC Sinfonia’nın...

MSC Cruises’un 200 milyon Euroluk Renaissance Programı kapsamında güçlü filosundaki 12 geminin dört tanesi yenilenip, büyütülüyor.

MSC Sinfonia’nın Sicilya’daki Fincantieri tersanesine alınmasıyla program ikinci aşamaya geçti. MSC Sinfonia, önümüzdeki 10 haftalık süre boyunca, 17 Kasım 2014 tarihinde seferlerine yeniden başlayan kardeşi MSC Armonia ile aynı yoğun çalışma programına giriyor. Fincantieri’nin uzman gemi mühendisleri MSC Sinfonia’nın gövdesini dikkatli bir şekilde ikiye ayıracak ve önceden inşa edilmiş, 193 ekstra kabinin yer aldığı 2,200GT ağırlığında ve 24 metre uzunluğundaki yeni orta kısım yerleştirilecek. Daha sonra, geminin iç kısmının büyük çoğunluğu yenilenerek konforu arttırılacak ve yolculara daha fazla alan sunulacak.

Çalışma tamamlandıktan ve denizdeki denemeler bittikten sonra, daha geniş ve teknoloji anlamında bir üst seviyeye çıkacak olan MSC Sinfonia, 25 Mart tarihinde Cenova’ya gitmek üzere tersaneden demir alacak. Buradan başlayacağı ilk seferinde gemi; Ajaccio, Barselona ve Marsilya’ya gidecek. MSC Sinfonia’da Chicco ve LEGO ile işbirliği içinde özel olarak oluşturulmuş yeni bir çocuk alanı, yeni bir Baby Club, Mini Club, Young Club ve Teens Club bulunacak. MSC Cruises, gemideki yemek deneyimlerini yeniden tasarlıyor; açık büfe günün 20 saati hizmet verecek. Buna ek olarakta, yeni yemek alanları, resepsiyon ve daha büyük bir ana restoran yer alacak. Gemideki MSC Aurea Spa alanı ise; ilave masaj alanları ile zenginleştirilecek ve 13. Güverte’ye, eğlenceli su oyunları ve su jetlerinin de yer aldığı yeni bir dış mekan su parkı eklenecek.

Diğer 2 gemimizin Renaissance Programı ise aşağıda tarihlere göre ilerleyecek:

  • MSC Opera: 2 Mayıs - 4 Temmuz 2015
  • MSC Lirica: 31 Ağustos - 2 Kasım 2015

MSC Cruises şu anda günde ortalama 40 bin yolcu taşıyor fakat Renaissance Programı’nın tamamlanması ve planlanan yedi yeni gemi teslimatı ile birlikte, 2022 itibariyle bu sayıyı ikiye katlayarak günde 80 bin yolcu (yılda 3,4 milyon) taşıyacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.