MSC Cruises'ın 2019 yepyeni turları satışta

MSC Cruises'ın 2019 yepyeni turları satışta

Her gün başka bir limanda ve yeni bir kentte uyanarak, her türlü konfor ve eğlence içinde dinlenip, büyüleyici manzaraların tadını çıkararak unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayacağınız MSC Cruises 2019 yılı yepyeni turları satışa açıldı.

MSC Cruises, 2019 yaz sezonu Akdeniz, Baltık Başkentleri, Norveç Fiyordları, Kuzey Buz Denizi ve Karayipler programlarını satışa açtı.

Filosundaki 15 gemi ile yılın 12 ayı boyunca, hava ve deniz şartlarının en uygun olduğu bölgelere turlar sunan MSC Cruises, yaz aylarında daha serin bir iklim özleyen misafirleri için, Baltık başkentleri ve Norveç Fiyortları gibi Kuzey Avrupa destinasyonlarını; yeni keşifler yapmanın yanında, deniz, kum, güneş üçlüsünden vazgeçemeyenler ise Ege Adriyatik, Akdeniz ve Karayip Adaları turlarını sunuyor. Özellikle fiyat ve Türkçe rehberlik avantajı arayanlar için THY ile direkt gidiş-dönüş uçak bileti, transferler, seyahat sigortası, vergiler ve rehberlik hizmeti dahil paket programlar ön plana çıkıyor. Bu paket programlar sayesinde bireysel olarak satın almak istediğiniz uçak biletini çok daha avantajlı alırken, tüm paket programlarda katılımcı sayısı gözetilmeksizin sunulan Türkçe rehberlik hizmeti ile rahat bir seyahat geçireceksiniz.

Gemi yolculuğu için sunulan fiyatlara, hemen hemen her şey dahil olduğundan, rüya gibi yolculukları bir çok yurt dışı kara programından çok daha uygun maliyetlerle ve 1 haftada en az 4-5 farklı şehir gezme imkanı bularak ve zamandan tasarruf ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Tam pansiyon konaklama esasında olan gemi programları sayesinde her gün yemeklerinizi planlamak zorunda kalmayacak ve sürpriz maliyetlerle karşılaşmayacaksınız. MSC Cruises gemilerinde, kahvaltıdan gece büfesine kadar, tüm restoranlarda, her türlü damak zevkine hitap eden; İtalyan, Uzakdoğu, Akdeniz ve diğer dünya mutfaklarından lezzetleri tadacağınız, her gün ayrı seçenekleri olan menüler ile muhteşem açık büfeler ve şık A la Carte restaurantlar mevcut.

Birbirinden cazip rotaları, farklı gün ve fiyat seçenekleri sunan MSC Cruises, gemilerindeki Türkçe hizmetlerle de bilinen tatil kalıplarını yıkıyor. Tatilleri için cruise yolculuğunu seçen Türk misafirler, gemi seyahatleri boyunca bambaşka ülkeleri keşfederken kahvaltıda beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık gibi yiyeceklerden, gün boyu Türk kahvesi gibi Türkiye’ye özgü içeceklerden de uzak kalmıyorlar.

Büyüleyici yolculuklarda yerinizi almak için şimdi rezervasyon yapmanın tam zamanı.

msc-cruises2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.