MSC Cruises, 20 milyonuncu misafiri için kutlama yaptı

MSC Cruises, 20 milyonuncu misafiri için kutlama yaptı

MSC Cruises, 20 milyonuncu misafiri için Miami’de suya indirilen MSC Seaside gemisinde kutlama yaptı. MSC Cruises, deniz turizmine özel üretim kruvaziyer gemileriyle 2003’te başlamıştı.

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika Bölgesinde dünyanın en büyük kruvaziyer gemi şirketi ve alanın pazar lideri olan İsviçre merkezli MSC Cruises, tarihindeki en önemli küresel büyümenin basamaklarını oluşturan 20 milyonuncu misafiri için Miami’de suya indirilen MSC Seaside gemisinde kutlama yaptı. Bu önemli başarı, MSC Cruises’un özel üretim kruvaziyer gemileriyle 2003’te başladığı bu yoldan küresel bir marka olmaya giden serüveninin en büyük göstergelerinden birisidir.

MSC Cruises’un CEO’su Gianni Onorato; “20 milyonuncu misafire ulaşmak MSC Cruises için gerçekten büyük bir kilometre taşı; zira bu kadar kısa süre içerisinde beş kıtada 170’ten fazla milletten misafire hizmet eden küresel bir marka haline nasıl geldiğimizin en açık kanıtı. 2027’de üç katına ulaşacak olan kapasitemizle misafirlerimize bize eşlik edecekleri tüm seyahatlerde hem denizde hem karada sunacağımız eşsiz deneyimlerle çıtamızı daha da yükseğe taşımaya devam edeceğiz. Gerek tasarımı gerekse güvertesi ile denizlerdeki en yenilikçi gemilerden biri olan MSC Seaside bu deneyimin en önemli unsurlarından biri. Gemimiz ayrıca denizlerde kullanılan en son ve en yenilikçi çevre dostu teknolojiye sahip,” açıklamasında bulundu.

En yüksek uluslararası standartlara uygunluğunun yanı sıra, MSC Seaside uluslararası gemi klaslama kuruluşu RINA’dan temel klas işaretlerinin yanı sıra “Green Star 3 Design” sertifikası da aldı. RINA Green Star 3 - RINA’nın Green STAR klas işaretlerinin en yeni ve en kapsamlı sürümü olan bu klas işareti, MSC Seaside’ın operasyonlar sırasında çevreye bıraktığı ayak izini azaltmasına yardımcı olacak bir dizi yenilikçi faaliyet sayesinde çevreye uyumluluğu en yüksek seviyede yakalayabildiğini belirtiyor. Bu faaliyetler hibrit egzoz gazı temizleme sistemini, ileri atık su arıtımını, makine dairesinden yağ tahliyesinin önlenmesini sağlayan sistemleri, balast suyu arıtma sistemini ve geminin Çevre Yönetimi Planını da kapsıyor.

MSC Cruises büyük filosu ve Avrupa’dan aldığı ilham ile misafirlerine zengin bir cruise seyahati deneyimi sunuyor. Misafirler seyahat boyunca dünyanın dört bir yanından insanlarla tanışıyor, dünyaca ünlü şeflerin elinden çıkan leziz yemekleri tadıyor, uluslararası standartlarda eğlence deneyimleri yaşıyor, aileler ve tüm yaş gruplarından çocuklara özel tasarlanan ödüllü etkinlik ve tesislerde gönüllerince eğleniyor,  her ihtiyaca cevap veren lüksün ve konaklamanın tadını çıkartıyor. Misafirler artık ziyaret ettikleri her destinasyonda düzenlenen özel turlarla hazine avına çıkabilecek ve her seyahat için özel olarak tasarlanan benzersiz ve kapsamlı deneyimlerle tatillerinin tadını karada da çıkarmaya devam edecekler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.