MSC Bellissima, muhteşem bir törenle filoya katılıyor

MSC Bellissima, muhteşem bir törenle filoya katılıyor

14. MSC Cruises gemisini Hollywood ikonu Sophia Loren, isimlendirecek. MSC Cruises, Michelin yıldızlı şef Raymond Blanc ile yeni ortaklığını duyurdu. Gecede Nile Rodgers, Andrea Bocelli ve Matteo Bocelli sahne alacak.

Bu akşam, Avrupa’nın önde gelen kruvaziyer şirketi MSC Cruises, yepyeni gemisi MSC Bellissima’yı resmi olarak modern filosuna ekleyecek. Şirketin yeni amiral gemisi için, Southampton limanında, denizcilikte geleneksel olan görkemli bir Adlandırma Töreni gerçekleştirilecek.

Tören, MSC Cruises ve ana şirketi MSC Group'un üst yönetiminin yanı sıra yıldızlar, çok özel misafirler, seyahat ortakları ve uluslararası medyaya ev sahipliği yapacak. MSC Grubu’nun kurucusu, Yürütme Kurulu Başkanı ve gemi sahibi Gianluigi Aponte, Aponte ve Aponte-Vago aileleriyle birlikte törene katılacak. MSC Cruises’ın vaftiz annesi, görkemli Hollywood efsanesi Sophia Loren, kendi şıklığı ve zarafeti ile birebir örtüşen filonun bu 14. gemisini isimlendirecek.

MSC Cruises bugün dünyanın en iyi şeflerinden biri olan Raymond Blanc, OBE ile yeni bir ortaklık yaptığını açıkladı. İngiliz mutfağı üzerinde inanılmaz bir etkiye sahip, iki Michelin yıldızlı şef ile ortaklığın başlangıcına istinaden, Adlandırma Töreni'ndeki VIP misafirler, şef Blanc'ın Yacht Club Gala Yemeği için tasarladığı seçkin bir menünün tadını çıkaracaklar. Başlayan bu ortaklık ile yetenekli şef, Elegant Night akşam yemeği için yemek hazırlamaya devam edecek.

İngiliz TV sunucusu ve ITV yıldızı Holly Willoughby akşamki kutlamalara ev sahipliği yaparken, Rock and Roll Hall of Fame sanatçılarından, üç Grammy Ödüllü Nile Rodgers, en popüler şarkılarından bazılarını Chic grubu ile gerçekleştirecek. Ayrıca gecede, dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli ve Matteo Bocelli sahne alacak. Bocelli Ailesi, Andrea Bocelli’nin 10 yıl önce Birleşik Krallık'ın Dover kentinde MSC Poesia’nın Adlandırma Töreni için ilk kez sahne aldığı dönemden bu yana MSC Cruises ile uzun soluklu bir ilişki içindedir.

Konuklar ayrıca Cirque du Soleil at Sea'den çok özel bir performans izleyecekler. Bu, canlı eğlence dünyasının lideri Cirque du Soleil'in bir geminin açılışında gerçekleştirdiği ilk gösteri olacak. MSC Cruises’in konuklarına özel, iki yeni Cirque du Soleil at Sea gösterisi sergilenecek. SYMA - Hayal gücünün ötesinde yelken, sizi genç bir denizcinin, hayal gücüyle dolu destansı yolculuğuna götürüyor. VARÉLIA - Tam Renkli Aşk, geleneksel bir ortaçağ masalına fütüristik bir dokunuş getiriyor.
MSC Bellissima, hizmete girecek Meraviglia sınıfı gemilerin ikincisidir. Her mevsim için tasarlanmıştır bu gemiler, dünyanın ilk sanal kişisel seyir asistanı ZOE ile denizdeki en yenilikçi teknolojilere sahip olup, bağlantılı seyir deneyimini bir üst seviyeye taşımaktadır.

msc-bellissima.jpg

Öne çıkan diğer hizmetler;

-                              Konukların seçim yapmakta zorlanacakları, yeni bir Fransız restoranı L’Atelier Bistrot da dahil 12 yemek mekanı ve 20'den fazla bar ve dinlenme salonu. Tamamen eşsiz ve zarif çikolatalı kreasyonları ve tatlıları ile tatlıya düşkün herkese hitap edecek, ünlü pasta şefi Jean-Philippe Maury’nin Chocolate & Café'sı

-              LEGO ve Chicco işbirliği ile ailelere özel güverte alanına sahip, ödüllü bir aile ve çocuk etkinlikleri hizmetleri

-              Üç kata yayılmış, lüks tesislerin yer aldığı MSC Yacht Club, özel olanaklar ve 24 saat hizmetli servisi

-              80 metre uzunluğu ile denizdeki en uzun LED Gökyüzü Ekranı ile geminin sosyal merkezi olacak şekilde tasarlanan 96 metrelik Akdeniz tarzındaki gezinti yolu

-              MSC Cruises'in konuklarının beklentilerini, gemi tasarımlarının ve gemi inşasının kalbine yerleştirdiğinin bir göstergesi olan 10 farklı kabin tipi ile, her ihtiyacı karşılayacak konforlu ve yenilikçi konaklama, ile gerçekten herkes için bir şeyler var

MSC Bellissima, çevresel ayak izini azaltmak için çok sayıda çevresel özellik ve yenilikçi teknoloji ile donatıldı. Tıpkı kız kardeşi MSC Meraviglia'da olduğu gibi, daha temiz emisyonlar için bir egzoz gazı temizleme sistemi; gelişmiş bir atık su arıtma sistemi; makine alanlarından ısı geri kazanımı için akıllı ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri (HVAC); ve önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatma ve akıllı cihazlar bulunuyor. Bunlar, MSC Cruises'ın konuklarına denizde en iyi tatil deneyimlerini sürdürülebilir bir şekilde sunma taahhüdünün bir parçasıdır.

MSC Bellissima, açılış sezonunu Akdeniz'de geçirecek ve 2019/2020 Kış için Birleşik Arap Emirlikleri'ne taşınmadan önce bölgenin en popüler limanlarına uğrayan 7 gecelik turlar yapacak. Daha sonra 2020'de Asya'da konuşlandırılacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.