Motorine zam geldi

Motorine zam geldi

Sigara ve alkollü içeceklerin ardından akaryakıta da zam geldi.  Rafineri çıkış fiyatında dün akşam yapılan artırımın ardından akaryakıt şirketleri...

Motorine zam geldiSigara ve alkollü içeceklerin ardından akaryakıta da zam geldi.  Rafineri çıkış fiyatında dün akşam yapılan artırımın ardından akaryakıt şirketleri motorinin litre fiyatına 5-6 kuruş arasında zam yaptı. Zamlı tarife bugünden itibaren geçerli olacak. Zam sonrasında İstanbul ve Ankara’da motorinin litre fiyatı 4.10 TL seviyelerinden 4.15 TL’ye çıkmış oldu. Motorin fiyatları en son 12 Aralık 2012’de 8 kuruş ucuzlamıştı.

İstanbul'da litresi 4.18 liradan satılan motorin ise 4,23-4,24 liradan, İzmir'de ise litresi 4,17-4.19 lira aralığında satılan motorin fiyatı 4.23-4.24 liradan satılmaya başladı. Katkılı motorinin litre fiyatları ise Ankara'da 4.16 lira, İstanbul'da 4.15 lira, İzmir'de ise 4.14 liradan satılıyor.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.