Mobil Delvac aktiviteleri sürüyor

Mobil Delvac aktiviteleri sürüyor

Mobil Delvac ekibinin 2008 yılından itibaren yürüttüğü proje kapsamında, bugüne kadar binlerce kamyon şoförüyle birebir iletişim kurularak, eğitim...

Mobil Delvac ekibinin 2008 yılından itibaren yürüttüğü proje kapsamında, bugüne kadar binlerce kamyon şoförüyle birebir iletişim kurularak, eğitim programları gerçekleştirildi.

Ankara Şaşmaz, İstanbul Zeytinburnu Ambarlar, Gebze Marmara Nakliyeciler Terminali ve İzmir Pınarbaşı Kamyon garajlarında gerçekleştirilecek eğitimler aynı zamanda Mobil Delvac ekiplerine, kamyon sürücülerini daha yakından tanıma, onların değişen beklentilerini anlama, sorunlarına çözüm sunma ve sürücülere motoryağı kullanımı konusunda teknolojik bilgilendirme yapma fırsatları yaratıyor.

1 ay sürecek aktiviteler için kamyon garajlarında hazırlanacak Mobil Delvac satış ofisleri ve hareketli seminer odalarında, son Mobil Delvac ürünleri ve yeni teknolojileri hakkında bilgiler verilecek, gerçek motor aksamı üzerinde ürünlerin sağladığı faydalar uygulamalı olarak anlatılacak. Katılan sürücülere sürpriz hediyelerin yanı sıra, resimleri çekilerek Mobil Delvac Dostu kimlik kartları verilecek. Ayrıca hediye setlerindeki indirim kuponuyla dileyen sürücü, orada bulunan satış ofislerinden ürün alışverişi yapabilecek.

“Mobil Delvac Dostu” aktiviteleri öncesinde kamyon sürücülerine, SMS ile aktivitelerin yerleri ve tarihleri bildirilecek, radyo kanallarında aktivite duyuru spotları yayınlanacak.

BU&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.