MNG'nin Set Moda'sı 8 ayda pes etti

MNG'nin Set Moda'sı 8 ayda pes etti

MNG Holding, geçtiğimiz senenin haziran ayında e-ticaret sitesi olan Set Moda’yı açmıştı. Ancak marka, sekiz ay içerisinde başarısızlıkla boğuşamayarak kapanma kararı aldı.

Türkiye’nin en önemli kargo firmalarından MNG Kargo’yu da bünyesinde bulunduran MNG Holding, geçtiğimiz senenin haziran ayında e-ticaret sitesi olan Set Moda’yı açmıştı. Ancak marka, sekiz ay içerisinde başarısızlıkla boğuşamayarak kapanma kararı aldı. Siteye giren internet kullanıcıları, işletmenin kapandığı mesajı ile karşı karşıya geliyorlar. Öte yandan holding, bu kapanma kararı ile ilgili bir resmî açıklama yapmadı.

Set Moda, web sayfasından yaptığı açıklama ile faaliyetlerini durdurmak zorunda olduklarını, bundan dolayı üzüntü içerisinde bulunduklarını, ancak ürünlerin iade ve sevkiyat süreçlerinin ise devam ettiklerini, standart prosedürler dâhilinde bu süreçlerin işleyeceğini ve herhangi bir sorunda müşteri hizmetlerinin aranabileceğini ifade etti.

MNG Holding, bu konu hakkında resmî bir açıklama yapmayarak kafaları karıştırdı. MNG Holding, geçtiğimiz sene MNG Kargo’yu Dubai menşeli dünya devi Mirage Cargo’ya satma kararı almış ve bunun akabinde de Set Moda ile e-ticaret sektörüne giriş yapmayı kararlaştırmıştı.

Online alışveriş sektöründe faaliyetlere başlayan holding, büyük bir başarı beklerken başarısızlıkla sonuç almış oldu. Mezkûr site, yayın hayatına toplamda yüz kişilik bir istihdam ile yola çıkmıştı. Firmanın yöneticileri de, Set Moda’nın “Modanı Resetle” mottosu ile satış yaptığını ve toplamda beş binden farklı ürünün sergilendiğini ifade etmişti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.