Metro Rent A Bus yapısını yeniledi

Metro Rent A Bus yapısını yeniledi

Türkiye'nin önemli karayolu yolcu taşıma firması "Metro Turizm" Otobüs,Minibüs ve VIP araç kiralama sektöründe bir süredir faaliyet gösteren  Metro...

Metro Rent A Bus yapısını yeniledi

Türkiye'nin önemli karayolu yolcu taşıma firması "Metro Turizm" Otobüs,Minibüs ve VIP araç kiralama sektöründe bir süredir faaliyet gösteren  Metro Rent A Bus A.Ş. yapısını tamamen yeniledi.

Sektörün yakından tanıdığı Atlas Yazılım A.Ş' nin Pazarlama Direktörü Cömert AGAT ,Metro Rent A Bus A.Ş'nin yeni Genel Müdürü oldu. Yeni yapı ile ilgili görüştüğümüz Cömert Agat " Türkiye'de pek çok ilki gerçekleştiren lider kurum Metro Turizm desteği ile Metro Rent A Bus   şirketinin, otobüs kiralama sektöründe çok kısa sürede en üst sıralarda yer alması için çalışacağız. Hedeflerimiz müşteri odaklı  ve büyük hedeflerden oluşuyor.  Otobüs,Minibüs,VIP vb araçların kiralanmasında kurum ve bireylere kalite esaslı ekonomik seçenekler sunacağız. Yepyeni bir filo oluşturduk, araç parkımızı genişlettik, İnternet sitemizi yeniledik. Artık Yolcularımız artık www.metrorentabus.com üzerinden otobüs kiralayabilecek ve  pek çok avantajdan yararlanabilecekler. Farklı ödeme seçenekleri, özel kampanyalar, geniş bir ikram yelpazesi ve en önemlisi Metro Turizm'in güvencesiyle otobüs kiralama da standartları yükseltip ,ekonomik paketler sunacağız. 2014 yılını Otobüs kiralamada ciddi standartların belirleneceği ve sektörün gelişeceği bir yıl olarak  görüyoruz. Hedefimiz yurt içi ve yurt dışında lider firma olarak yolumuzda başarıyla ilerlemeyi sürdürmek. Türkiye’de otobüsle yapılan taşımacılık her geçen yıl gelişiyor. Yolcumuza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için tüm alt yapımızı eksiksiz olarak geliştiriyoruz. Bizimle seyahat eden her yolcunun, en konforlu ve en güvenli şekilde gideceği yere ulaşmasını sağlamalıyız. İşimizi geliştirmek ve daha iyi yapmak üzere standartlarımızı belirlemek üzere planlamalar yaparak yola çıktık. ” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.