Mersinli nakliyeci ve ihracatçı firmaları Nakliye Rehberi’nde

Mersinli nakliyeci ve ihracatçı firmaları Nakliye Rehberi’nde

Lojistik firmalarının yük ve boş araç ilanlarını yayınlayabildikleri kullanışlı arama motorlarından biri olan Nakliye Rehberi tüm kullanıcılarına ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan verebilme hak ve imkanı sunmaktadır.

Yurt geneli ve uluslararası alanda satış ve ihracat faaliyetleri içerisinde bulunan üretici firmalar ile yine yurtiçi ve uluslararası nakliye çalışmaları yapan lojistik firmalarının yük ve boş araç ilanlarını yayınlayabildikleri kullanışlı arama motorlarından biri olan Nakliye Rehberi tüm kullanıcılarına ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan verebilme hak ve imkanı sunmaktadır.

Ülkemiz genelinde bu tür ihracat ve lojistik faaliyetleri içerisinde bulunan firmalar içerisinde en yoğun çalışmaları liman şehri olması bakımından Mersin ilimizde hizmet sunan kuruluşlar gelmektedir. Mersin nakliye firmaları ile yurtiçi dağıtım ve ihracat işleri yapan şirketlerin buluştukları Nakliye Rehberi üzerinden taşınmaya hazır yüklere boş araç, yükleme yapmak üzere boşta bulunan araçlara uygun yük bulmak üzere tasarlanmış ve dizayn edilmiştir.

Türkiye ve dünya geneline yayılan kapsama alanı ile yük ve boş araç ilan organizasyonu yapmakta olan bu tür sayfaların büyük çoğunluğu kullanıcılarına belirli ücret karşılığı sınırlı hizmet sunarken Nakliye Rehberi boş araç ve yük ilanlarının yanında firmaların tanıtım reklamlarını yayınlatabilecekleri alanlara da sahiptir. Taşınmaya uygun durumda bulunan her türlü yükün ve her türlü yük grubun nakliyesine uygun taşıma araçlarının ilanlarının verilebildiği Nakliye Rehberi sektörde ortaya çıkan yenilikler ve yeni gelişmeleri yakından takip ederek sürekli olarak güncellenmektedir.

Kara, hava, deniz ve demiryolu gibi tüm taşıma alanları ile ilgili ilan seçenekleri bulunan Nakliye Rehberi Mersin nakliye konusunda da diğer tüm illerimizle ilgili olduğu gibi ilgili durumdadır. Mersin ilimiz genelinde üretim ve dış ticaret yapan şirketlerin taşıtmayı planladıkları yük gruplarına uygun taşıma araçlarını sayfamıza verdikleri tek bir ilan ile kısa süre içerisinde tedarik etmeleri taşıma aracı tedarik sorununun ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır.

Nakliye Rehberi 10 yılı aşkın süreyi geride bıraktığı taşımacılık sektöründe oldukça önemli konumlara taşınmıştır. Ücretsiz üyeliği, sınırsız ilan verme olanağı ve reklam yayın alanlarının bulunuyor olmasından kaynaklı cazip görülen web sayfamız sektöre adım attığı ilk günden bu yana prensiplerinden ve kurulu düzeninden ödün vermeksizin hizmet alanını genişleterek yayın hayatına devam etmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.