Mercedes’ten 3 ile otobüs teslimatları

Mercedes’ten 3 ile otobüs teslimatları

Mercedes-Benz Türk, 12 Ocak – 12 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul, Düzce ve Malatya’ya otobüs teslimatları gerçekleştirdi. Ayrıntılar haberimizde…

12.01.2018

İstanbul Halk Otobüsü’nün tercihi Mercedes-Benz Conecto

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Abdülrezzak Savgu’ya teslim edildi. Teslimat sırasında, Conecto otobüslerinin yüksek dayanıklılığına ve düşük yakıt ekonomisine vurgu yapılırken; Abdülrezzak Savgu da Mercedes-Benz ile yapılmış olan bu birlikteliğin yarattığı ayrıcalık hissini dile getirdi.

istanbul-halk-otobusu-004.jpg

02.02.2018

Yeni Mercedes-Benz Tourismo teslimatları hız kesmiyor

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer tarafından Düzce Güven Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 Savaş Karadağ’a teslim edildi. 2018 yılına hızlı bir giriş yapan Düzce Güven Turizm, filosundaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısını artırmaya devam ediyor. Karadağ, 2018 model yeni Tourismo araçlarının sahip olduğu gelişmiş özelliklerin beklentilerini oldukça karşıladığını belirtti. Teslimat sırasında, 2018 model Tourismo’ların önceki modellerine göre daha üstün olan yakıt tasarruf performansına ayrıca vurgu yapıldı.

duzce-guven-teslimat.jpg

Lansman aracı Mercedes-Benz Tourismo Malatya Medine Turizm filosunda yerini aldı

Mercedes-Benz Türk bayii Sivas Motorlu Araçlar tarafından Malatya Medine Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 Ali Keskin’e teslim edilmiştir. Teslimat esnasında, geçtiğimiz Ocak ayında görkemli bir lansman ile müşterilerinin karşısına çıkan ve oldukça büyük beğeni toplayan Tourismo araçlarının inovatif özelliklerine vurgu yapıldı. Ayrıca Ali Keskin, yeni Tourismo 16 RHD 2+1 aracını filolarına katmış olduklarından dolayı gurur duyduğunu dile getirdi.

malatya-medine-teslimat.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.