Mercedes yetkili servisleri “Gündüz Gece” müşterilerinin yanında

Mercedes yetkili servisleri “Gündüz Gece” müşterilerinin yanında

Türkiye’de yıllardır kamyon ve otobüs pazarlarının lideri olan Mercedes-Benz Türk, güvenilir ve kaliteli servis anlayışını müşterilerine her daim...

Türkiye’de yıllardır kamyon ve otobüs pazarlarının lideri olan Mercedes-Benz Türk, güvenilir ve kaliteli servis anlayışını müşterilerine her daim hissettirmeye ve bu alanda faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Araçlarının devamlı çalışır halde olmasını tercih eden, çalışma saatleri içerisinde araçla-rını bakım ya da onarım için servise teslim ederek zaman kaybetmek istemeyen kamyon ve otobüs müşterilerinin taleplerini göz önünde bulunduran Mercedes-Benz Türk, müş-terilerinin bu ekonomik kaygılarına cevap vermek amacıyla bu yıl “Gece Ek Servisi” çalışmasını başlattı. Bu çalışma kapsamında Mercedes-Benz Türk yetkili servisinden önceden alınan randevu ile müşteriler, araçlarını akşam saatlerinde servise bırakarak sa-bah teslim alabiliyorlar. Küçük onarım ve bakım çalışmaları için araçlar 18:00’de servise bırakılarak 00:00’da ya da ertesi günün sabahı teslim alınabiliyor.

“Gece Ek Servis” hizmeti veren  Mercedes-Benz yetkili servisleri:

Kamyon ürün grubu için: Gelecek Erzurum, Mengerler İkitelli, Mengerler Kocaeli, Hasmer Düzce ve Has Hadımköy

Otobüs ürün grubu için: Mengerler Otogar İstanbul, Has İzmir ve Gelecek Erzurum

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.