Mercedes ve TIRSAN’ın Karadeniz işbirliği

Mercedes ve TIRSAN’ın Karadeniz işbirliği

Avrupa’da en yaygın yöntem olan çekici-treyler işbirliği bu kez Karadeniz’de meyvesini verdi. Ulusoy ve Nuhoğlu ailelerini bir kez daha bir araya getirmesi...

Avrupa’da en yaygın yöntem olan çekici-treyler işbirliği bu kez Karadeniz’de meyvesini verdi. Ulusoy ve Nuhoğlu ailelerini bir kez daha bir araya getirmesi bakımından anlamlı bir ortaklık olan işbirliği anlaşması, Hassoy Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy ve TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından imzalandı. Toplantıya Ulusoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy ve davetliler de katıldı.

Karadenizli iki büyük ailenin bir araya gelip güzel bir işbirliği çatısı altında birleşmiş olmalarından dolayı mutlu olduğunu belirten TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Mercedes Bayisi Hassoy ile yeni bir başlangıcın adımlarını attıklarını dile getirdi.

Mercedes ve TIRSAN’ın Karadeniz işbirliği

Çetin Nuhoğlu toplantı sırasında yaptığı konuşmasında “Karadeniz bölgesinde hayallerimizi hayata geçirmek için süreye ihtiyacımız vardı. Ali Osman Ulusoy ile ilişkilerimiz sürüyordu ama onların başka bir bayi ile çalışması olduğu için o bayiliği sonlandırmalarını bekledik. Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Artık Mercedes ile başlattığımız o ilişki bu bölgede de devam edecek. Tüm Karadeniz Bölgesi’ne Mercedes ve TIRSAN beraberce hizmet sunacaklar” diye konuştu.

Mercedes ve TIRSAN’ın Karadeniz işbirliği

Nuhoğlu ailesiyle uzun yıllara dayalı dostluklarının olduğunu hatırlatan Hassoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy ise konuşmasında birlikteliklerinin Mercedes ve TIRSAN’ın yanı sıra, tüm Karadenizlilere ve bölge nakliyecisine hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Mercedes bir numaraysa, TIRSAN da bir numara. İki büyük markayı bölgemizde buluşturduk. Çetin Bey, bölgecilik yapmaz ama hemşehri olmanın hatırına bize verecekleri dorseleri 500 Euro ucuza vermelerini arzu ederiz” sözleriyle indirim talebini dile getirdi.

İki büyük firmanın birlikteliklerini kutluyor, başarılarının uzun soluklu olmasını diliyoruz.

Mercedes ve TIRSAN’ın Karadeniz işbirliği

Funda BİNGÖL - TRABZON-ARTVİN/LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.