Mercedes Laboratuvarı Açıldı

Mercedes Laboratuvarı Açıldı

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Motorlu Araçlar Teknolojisi alanına Mercedes Laboratuvarı açıldı.

Mercedes-Benz Türk ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile başlatılan "Meslek Lisesi Geleceğin Yıldızları" projesi kapsamında alanımız Otomotiv Elektromekanik Laboratuarı yenilendi ve gerekli ekipmanlarla donatıldı. Bu projeye Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunun dahil edilmesinde Hasmer Otomotiv çok büyük katkı sağladı. Laboratuvarın asma tavanı, boyası, seramiği, kapı ve pencereleri gibi birçok tadilat işi yaptırıldı. Eğitim ve donatım malzemelerini Mercedes -Benz Türk A.Ş karşıladı.

Bu yıl Mercedes Laboratuvarında 10 Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi ve 10 Anadolu Teknik Lisesi öğrencisi ile eğitim öğretime başlandı. Bu öğrenciler 10.sınıf disiplin, devam ve başarı durumları dikkate alınarak Mercedes-Benz eğitim sorumlusunun katılımıyla oluşturulan komisyon tarafından seçildi. Bu öğrenciler mezun olduklarında uluslar arası geçerliliği olan Mercedes Teknisyeni sertifikası alacaklar ve Mercedes teknisyeni ünvanını kazanacaklar.

duzce-mercedes-laboratuari.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.