Mercedes-Benz'den rekor teslimat

Mercedes-Benz'den rekor teslimat

Yaklaşık 30 yıl önce Gaziantep'te kurulan, 350 çalışanı ile 25 ülkeye ihracat yapan Tören gıda ilk araç yatırımını 2005 yılında gerçekleştirdi....

Yaklaşık 30 yıl önce Gaziantep'te kurulan, 350 çalışanı ile 25 ülkeye ihracat yapan Tören gıda ilk araç yatırımını 2005 yılında gerçekleştirdi. Yeni  çekicileri  ve  frigofirik araç parkıyla Türkiye'nin büyük soğutucu filolarına sahip şirketler arasında yer alan firma,araç filosunun yönetiminde  sorun yaşamamak amacıyla ürünlerinin lojistiğini  Mercedes-Benz Actros 1844 LS tipi araçlarla  sağlamaya  karar  verdi.

Teslim töreninde konuşma yapan Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, Mercedes-Benz çekicileri, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım - işletme masrafları ve arıza oranı, ağır yol koşullarına dayanıklılığı, yaygın servis ağı ve yüksek ikinci el değeri sebebiyle tercih ederek filolarını 202 adet yeni Mercedes-Benz çekici ile güçlendirdiklerini belirtti.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, müşteri talep ve ihtiyaçlarının daima Mercedes-Benz’ in çalışmalarının odak noktasını oluşturduğunu vurguladı. Kurz, büyük bir dinamizm ile kısa sürede “Anadolu Kaplanları” arasında yerini alan Tören Gıda’nın tercih ettiği marka olmaktan büyük gurur duyduklarını ve bundan sonra Mercedes-Benz’ in de Tören Gıda’ nın başarısına katkıda bulunacağını söyledi.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise bu sene planları doğrultusunda ilerlediklerini ve şuana kadar16.000 kamyon satışı gerçekleştirdiklerini belirterek.’’Mercedes-Benz Türk’ün kamyonda yıllardan beri sürdürmekte olduğu tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini,Mercedes-Benz kamyonlarının büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini’’ vurguladı.

İstanbul’ da düzenlenen ve partiler halinde teslim edilen yeni araçları temsilen 2 yeni Actros 1844 LS’nin sergilendiği  teslim törenine Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım, Mercedes-Benz Bayii Koluman Gaziantep Genel Müdürü Merter Çankaya, Satış Müdürü Devrim Bayhan ve Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül katıldılar.

BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.