Mercedes-Benz kamyon şoförleri ile buluştu

Mercedes-Benz kamyon şoförleri ile buluştu

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda şirket,...

Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda şirket, Mayıs ayında Mirkelam tesislerinde 100’ü aşkın kamyon şoförü ile bir araya gelerek kuru-pilav günü etkinliği organize etmişti.

Mercedes-Benz Türk büyük ilgi gören ve başarı ile tamamlanan bu etkinlikten sonra bu kez de TEM Otoyolu Trakya Bölgesi Kumburgaz-İstanbul istikametindeki Çatalca- Kumburgaz park alanında kamyon şoförleri ile buluştu. 17 Ekim’de gerçekleştirilen Kuru Fasülye- Pilav Günü’nde Mercedes-Benz Türk yönetici ve çalışanları 240’ı aşkın kamyon şoförü ile biraraya geldiler.

Kamyon şoförlerinin dinlenip, en sevdikleri yemeklerden biri olan geleneksel kuru fa-sülye-pilavın tadına baktıkları etkinlikte, katılımcılar Mercedes-Benz yetkilileri ve kamyon ürün grubu temsilcileri ile birebir iletişim kurma fırsatının yanı sıra çeşitli Mer-cedez-Benz logolu hediyelere de sahip olma şansını yakaladılar.

BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.