Mercedes 2012’de rekor tazeleyecek

Mercedes 2012’de rekor tazeleyecek

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz: 2012 yılını geçen yılki satış rekorumuz olan 12.300 adedin üzerinde bir rakamla...

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz: 2012 yılını geçen yılki satış rekorumuz olan 12.300 adedin üzerinde bir rakamla kapatmayı hedefliyoruz.

2012?nin ilk yarısı için Türkiye otomotiv sektörünü ve Mercedes-Benz Türk?ün üretim ve satışlarını değerlendiren Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, ?2012 yılını geçen yılki satış rekorumuz olan 12.300 adedin üzerinde bir rakamla kapatmayı hedefliyoruz? diye konuştu. 2011 yılı Ocak-Haziran döneminde toplam pazardaki otomobil satışlarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16 azalarak 244.490 adete düştüğünü söyleyen Kurz, ?Aynı dönem içerisinde Mercedes-Benz Türk otomobil satışları 4.714 adede ulaştı. Bu dönemde şirketimizin toplam otomobil pazarından aldığı pay yüzde 1,9 iken ana rakipleri ile olan karşılaştırmalı pazardaki payı yüzde 27olarak gerçekleşti. Ağustos ayından itibaren GLK?nın yeni yüzünün ve yeni bir Mercedes-Benz jenerasyonun müjdecisi olan A-serisinin üçüncü çeyrekte devreye girecek olmasıyla birlikte yılın ikinci yarısına daha olumlu bakıyoruz. Bunun yanı sıra C-segmentinde yenilenen 1,6 motorunun üç farklı gövdede (Sedan-Station-Coupe) tek motor tipiyle Ağustos ayından itibaren pazara sunulmasıyla yeni bir ivme kazanmayı planlıyoruz? diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.